Звезди : Горещи новини16 ФЕВРУАРИ 2018

Дженифър Анистън и Джъстин Теру се разделиха

Ето какво споделя двойката в официално съобщение:

Изненадващо Дженифър Анистън и Джъстин Теру обявиха, че се разделят след 2-годишен брак.

“В стремежа си да намалим всякакви допълнителни спекулации, решихме да обявим тази раздяла. Решението бе взаимно и направено с любов в края на миналата година. Ние сме двама чудесни приятели, които решиха да се разделят като двойка, но искаме да продължим приятелството си. Обикновено бихме направили това поверително, но като се има предвид, че клюкарската индустрия не може да устои на възможността да спекулира и да си измисля, решихме да кажем лично истината. Каквото и да се напише за нас, което не идва директно от нас, е измислен разказ на някой друг. Решени сме да продължим голямото уважение и любов, които имаме един към друг,” се посочва в официалното съобщение на двойката.

Как Дженифър Анистън спасява брака си

Те не посочват причината за раздялата си. Двамата обясняват, че са се разделили в края на миналата година, но празнуваха Нова година заедно на годишната си почивка в Кабо Сан Лукас, Мексико, заедно с близки приятели. В последните месеци обаче направи впечатление, че двамата прекарват все по-малко време заедно, което провокира доста въпроси. Теру често е засичан в Ню Йорк, далеч от дома им в Лос Анджелис. В събота пък Анистън се появи на рождения ден на Елън Дедженеръс без Теру, а на собствения си рожден ден в неделя бе в компанията на свои приятелки, но не и на мъжа си.

На гости на Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Наскоро двойката показа дома си в Бел Еър, който проектираха заедно. “Гледам към съпруга си, кучетата, дома ни и осъзнавам, че не искам да бъда никъде другаде”, призна тогава Дженифър пред Architectural Digest. Но какво се е объркало помежду им, само можем да гадаем.

Анистън и Теру бяха заедно вече осма година. Двамата обявиха годежа си през август 2012 г. и се ожениха на тайна церемония в дома си в Лос Анджелис през август 2015 г. Преди това, актрисата бе омъжена за Брад Пит, от 2000 до 2005 г.

Вижте мъжете в живота на Дженифър Анистън

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини25 ЮНИ 2019

Тихата революция продължава - Меган си смени и годежния пръстен

Херцогинята го е актуализирала по свой дизайн

Горещи новини25 ЮНИ 2019

Риана използва за колекцията си манекен с истински извивки

Почитателите на певицата я поздравиха за решението

Горещи новини25 ЮНИ 2019

Предсватбен купон по река Сена за Софи Търнър и Джо Джонас

Етървата на булката Приянка Чопра обаче открадна шоуто

Горещи новини25 ЮНИ 2019

Домът на Меган и Хари е готов, а кой плати сметката?

Всички говорят за скъпото преустройство и ремонта на имението, в което се нанесе семейството