Дженифър Анистън бяга на Хаваите

Теру скоро обявява новата жена в живота си

След като и вторият брак на Дженифър Анистън се разпадна, тя ще лекува рани на Хаваите с десет от най-добрите си приятелки.

Актрисата посрещна и своя 49-ти рожден ден в компанията на най-близките си момичета. Именно те са тези, които ще й окажат подкрепа в този труден и тъжен за нея период.

“Джен обича да прекарва времето си на плажа, да релаксира край басейна. Обикновено тя избира Мексико, но сега не иска да ходи там, защото ѝ напомня твърде много за Джъстин!”, разкриват близки пред в. Sun Online.

“Точно сега основната ѝ група от десет приятелки са отседнали в нейната къща на ротационен принцип. През нощта при нея винаги остава по някой, за да не се чувства тя сама,” допълва още той.

Дженифър и Джъстин обявиха, че се развеждат миналия месец. Двойката сключи брак през 2015 година, но така и не успя да се установи на едно място. Анистън прекарваше повече време в Лос Анджелис, докато Теру предпочиташе да стои в Ню Йорк. Запознати разкриват, че актьорът вече излиза с друга жена, иска скоро да я представи пред света и именно това е причината Джен да избяга далеч.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини18 ЮНИ 2019

MTV награди най-талантливите актьори

Сандра Бълок, Дуейн Джонсън, Бри Ларсън и другите звезди, заслужили наградите си

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Най-красивата българска абитуриентка е от Плевен

Конкурсът тази година се проведе за 13-ти път

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Ирина Шейк и дъщеря й се разходиха в Burberry

Ирина прави всичко възможно да се грижи за себе си и детето, без да се поддава на тъгата от раздялата

Горещи новини18 ЮНИ 2019

Карди Би изпълнява по халат, след като скъса тоалета си

Карди бе изправена пред сериозен гаф с тоалета си