Звезди : Горещи новини14 СЕПТЕМВРИ 2017

Съпругът на Джанет Джексън я малтретирал

Разкритието направи братът на звездата – Ранди Джексън

Новината за раздялата на Джанет Джексън и съпруга й Уисам ал Мана месеци след раждането на детето им, изненада всички. Певицата запази дипломатичност по въпроса, но днес брат й Ранди разкри причината за този развод. И тя е повече от шокираща.

“Тя беше в доста лоша ситуация. Той я малтретираше психически, обиждаше я и я караше да се чувства като затворник в собствения си дом. В началото не беше така, но в един момент нещата много се промениха. Нито една бременна жена не трябва да търпи да бъде наричана кучка всеки ден. Имаше много подобни обиди и лошо отношение, Джанет мина през много болка, преживя доста“, разкрива братът на певицата пред сп. People.

Джанет Джексън се стопи с 35 кг

Казах й, че ако не се премести при мен, аз ще отида в дома им и ще стане ад. Тя беше ядосана, но аз бях решен да ѝ помогна. Казах й, че не ми пука и съм уморен от това негово поведение. Имам и други приятели мюсюлмани и те не се държат така“, допълва Ранди и продължава: “Той си има лични проблеми и трябва да потърси помощ. Ще се моля за него, но няма да ѝ позволя да живее в подобна ситуация, в която е жертва. Тя е малката ми сестричка. Психическият стрес продължава. Тя има пълно попечителство над бебето и затова той е с нас, но турнето за малко да не се реализира”, казва още той.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Алек Болдуин очаква бебе номер шест

Съпругата му, Хилария, обяви щастливите новини

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Селин Дион: "Липсва ми да бъда докосвана"

Актрисата не е готова да търси любовта отново, но признава, че се чувства самотна

Горещи новини19 СЕПТЕМВРИ 2019

Ники Минаж създаде първата си колекция в колаборация с Fendi

Звездата наскоро заяви, че се отказва от музикалната си кариера. Дали това е новото й амплоа?

Горещи новини18 СЕПТЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън е бременна с четвърто дете?

Промяната във външния вид на херцогинята даде повод за този слух