Звезди : Горещи новини14 СЕПТЕМВРИ 2017

Съпругът на Джанет Джексън я малтретирал

Разкритието направи братът на звездата – Ранди Джексън

Новината за раздялата на Джанет Джексън и съпруга й Уисам ал Мана месеци след раждането на детето им, изненада всички. Певицата запази дипломатичност по въпроса, но днес брат й Ранди разкри причината за този развод. И тя е повече от шокираща.

“Тя беше в доста лоша ситуация. Той я малтретираше психически, обиждаше я и я караше да се чувства като затворник в собствения си дом. В началото не беше така, но в един момент нещата много се промениха. Нито една бременна жена не трябва да търпи да бъде наричана кучка всеки ден. Имаше много подобни обиди и лошо отношение, Джанет мина през много болка, преживя доста“, разкрива братът на певицата пред сп. People.

Джанет Джексън се стопи с 35 кг

Казах й, че ако не се премести при мен, аз ще отида в дома им и ще стане ад. Тя беше ядосана, но аз бях решен да ѝ помогна. Казах й, че не ми пука и съм уморен от това негово поведение. Имам и други приятели мюсюлмани и те не се държат така“, допълва Ранди и продължава: “Той си има лични проблеми и трябва да потърси помощ. Ще се моля за него, но няма да ѝ позволя да живее в подобна ситуация, в която е жертва. Тя е малката ми сестричка. Психическият стрес продължава. Тя има пълно попечителство над бебето и затова той е с нас, но турнето за малко да не се реализира”, казва още той.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа