Звезди : Горещи новини14 СЕПТЕМВРИ 2017

Съпругът на Джанет Джексън я малтретирал

Разкритието направи братът на звездата – Ранди Джексън

Новината за раздялата на Джанет Джексън и съпруга й Уисам ал Мана месеци след раждането на детето им, изненада всички. Певицата запази дипломатичност по въпроса, но днес брат й Ранди разкри причината за този развод. И тя е повече от шокираща.

“Тя беше в доста лоша ситуация. Той я малтретираше психически, обиждаше я и я караше да се чувства като затворник в собствения си дом. В началото не беше така, но в един момент нещата много се промениха. Нито една бременна жена не трябва да търпи да бъде наричана кучка всеки ден. Имаше много подобни обиди и лошо отношение, Джанет мина през много болка, преживя доста“, разкрива братът на певицата пред сп. People.

Джанет Джексън се стопи с 35 кг

Казах й, че ако не се премести при мен, аз ще отида в дома им и ще стане ад. Тя беше ядосана, но аз бях решен да ѝ помогна. Казах й, че не ми пука и съм уморен от това негово поведение. Имам и други приятели мюсюлмани и те не се държат така“, допълва Ранди и продължава: “Той си има лични проблеми и трябва да потърси помощ. Ще се моля за него, но няма да ѝ позволя да живее в подобна ситуация, в която е жертва. Тя е малката ми сестричка. Психическият стрес продължава. Тя има пълно попечителство над бебето и затова той е с нас, но турнето за малко да не се реализира”, казва още той.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини06 АПРИЛ 2020

3-годишният син на Пинк също боледува от коронавирус

Болестта при детето протича с тежки симптоми, споделя поп звездата

Горещи новини06 АПРИЛ 2020

Нанси Карабойчева е бременна в шести месец

Мис България за 2013 година очаква първото си дете

Горещи новини06 АПРИЛ 2020

Джейн Фонда с нови видеа за тренировки?

82-годишната актриса вече пусна първо видео

Горещи новини06 АПРИЛ 2020

Опра Уинфри дарява 10 милиона долара за засегнатите от пандемията

Водещата ще подкрепи организации, които осигуряват храна и подслон