Звезди : Горещи новини14 НОЕМВРИ 2016

Две от децата искат при Брад Пит

Анджелина Джоли е в емоционален шок след решението на Пакс и Шайло

Анджелина Джоли е в емоционален шок, след като две от децата й са заявили, че искат да останат при баща си Брад Пит.

Първородната биологична дъщеря на двойката – Шайло, е известна с непокорния си нрав, който е наследила от родителите си. След като обяви, че се чувства момче и настоява да я наричат Джон, ето че тя е поискала да отиде при Брад след развода. Пакс, който е осиновения син на двойката от Виетнам, също е изразил подобно желание.

Пакс и Шайло казаха, че искат да останат с баща си след развода с майка им. Това е така, защото те винаги са предпочитали неговата компания, имали са по-близка и силна емоционална връзка. Разбира се, Анджелина е много разстроена, защото сега тя не може да направи това, което пожелае”, разкрива пред Hollywood Life приближена до актрисата.

'Unbroken' film premiere, Los Angeles, America - 15 Dec 2014

Това решение на двете деца е шокирало Анджелина, която прави всичко възможно, за да ги държи далеч от Брад. Джоли получи пълното попечителство над шестте си деца, след като Пит бе обвинен, че е бил груб с 15-годишния им син Мадокс. В момента актьорът има право да ги вижда единствено в присъствието на терапевт, който да реши дали Пит е годен за баща.

Междувременно стана ясно, че актьорът има компромати срещу своята съпруга, която подаде молба за развод на 19 септември. Той притежавал аудиозаписи и клипове, които могат да я съсипят и с тяхна помощ да й вземе децата. Засега обаче Брад не искал да играе мръсно и изчаквал докъде ще стигне Джоли.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Меган Маркъл с емоционално интервю

"Малко хора се сещат да ме попитат как се чувствам"

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Дженифър Лоурънс се омъжва днес

29-годишната актриса ще каже "да" на галериста Кук Мароуни

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Деси Цонева с първа снимка на бебето си

Българската журналистка е родила вчера

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Moves Like Rihanna

Най-богатата жена в поп музиката ни дава урок по увереност