Звезди : Горещи новини27 ФЕВРУАРИ 2018

Друга жена разделила Анистън и Теру?

Негови приятели твърдят, че той вече се вижда с 25-годишна фотографка

Раздялата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру определено успя да изненада всичките им почитатели.

Те излязоха с официално съобщение малко след Свети Валентин и категорично заявиха, че каквото и да се изпише след това са само спекулации. Въпреки това се изписа много за причините, които са сложили край на брака им и повечето твърдения идват от приятелите на Теру.

Близки до актьора разкриват пред Page Six, че той е бил “наистина отегчен от цялата тълпа фенове на Анистън в Холивуд” и че именно той е инициаторът на раздялата. Те допълват, че Джъстин искал да обявят края възможно най-скоро, докато Джен искала да го отложи, за да избегне медийното внимание.

Отсъствието на Теру от рождения й ден обаче предизвика доста клюки – той бе забелязан да се разхожда в Ню Йорк, докато тя прекара празника си с близките си приятелки. “Джен се надяваше, че Джъстин ще бъде дискретен на рождения й ден, така че хората да не се чудят защо той не е с нея, но това не е в стила на Джъстин,” разкрива близък на актьора пред сп. People. “Той искаше да излязат вече с изявлението, за да може да живее живота си.”

Друг момент, заради който Теру искал да ускорят съобщението е, защото искал вече да излиза на партита в арт средите на Ню Йорк и да излезе с 25-годишената фотографка Петра Колинс – нещо, което хич не се нравело на Анистън. Теру и Колинс се познават от миналата година, когато актьорът позира за фотосесия за мъжкия Vogue, а тя е човекът, който я заснема. Очевидно двамата са станали доста близки и това е прераснало в нещо повече от обикновено приятелство.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ЮНИ 2019

Дакота Джонсън се раздели с Крис Мартин

Двойката не дадоха обяснение по въпроса

Горещи новини15 ЮНИ 2019

Бавачката на Меган в нарушение на кралския протокол

Дори по отношение на бавачката си Меган и Хари избраха да нарушат протокола

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Моминското парти на Софи Търнър из цяла Европа

За да отпразнуват женитбата на Софи, приятелките й заминаха с нея на пътешествие из целия континент

Горещи новини14 ЮНИ 2019

Кейти Пери и Тейлър Суифт приключиха враждата си

Дългата вражда между двете певици най-сетне приключи