Звезди : Горещи новини27 ФЕВРУАРИ 2018

Друга жена разделила Анистън и Теру?

Негови приятели твърдят, че той вече се вижда с 25-годишна фотографка

Раздялата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру определено успя да изненада всичките им почитатели.

Те излязоха с официално съобщение малко след Свети Валентин и категорично заявиха, че каквото и да се изпише след това са само спекулации. Въпреки това се изписа много за причините, които са сложили край на брака им и повечето твърдения идват от приятелите на Теру.

Близки до актьора разкриват пред Page Six, че той е бил “наистина отегчен от цялата тълпа фенове на Анистън в Холивуд” и че именно той е инициаторът на раздялата. Те допълват, че Джъстин искал да обявят края възможно най-скоро, докато Джен искала да го отложи, за да избегне медийното внимание.

Отсъствието на Теру от рождения й ден обаче предизвика доста клюки – той бе забелязан да се разхожда в Ню Йорк, докато тя прекара празника си с близките си приятелки. “Джен се надяваше, че Джъстин ще бъде дискретен на рождения й ден, така че хората да не се чудят защо той не е с нея, но това не е в стила на Джъстин,” разкрива близък на актьора пред сп. People. “Той искаше да излязат вече с изявлението, за да може да живее живота си.”

Друг момент, заради който Теру искал да ускорят съобщението е, защото искал вече да излиза на партита в арт средите на Ню Йорк и да излезе с 25-годишената фотографка Петра Колинс – нещо, което хич не се нравело на Анистън. Теру и Колинс се познават от миналата година, когато актьорът позира за фотосесия за мъжкия Vogue, а тя е човекът, който я заснема. Очевидно двамата са станали доста близки и това е прераснало в нещо повече от обикновено приятелство.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини28 МАРТ 2020

Ева Лонгория и Камила Коелю споделят бюти и стайлинг тайните си

Две латино красавици разкриват съветите си за перфектна визия

Горещи новини27 МАРТ 2020

Ето колко харчи Иванка Тръмп за течен сапун и защо Америка не се радва

Опитът на Иванка да "образова" последователите си как да мият ръцете си завърши със съвсем различен въпрос

Горещи новини27 МАРТ 2020

Актьорът Марк Блум почина заради усложнения от коронавируса

Той е първият холивудски актьор починал от COVID-19

Горещи новини27 МАРТ 2020

Карантината раздели Кристина Милева и двете й деца

Кристина в момента е блокирана в Ню Йорк, а децата й са останали в Доминикана