Звезди : Горещи новини02 ДЕКЕМВРИ 2016

Дизайнери отказват да обличат Мелания Тръмп

Някои от най-големите имена в модата бойкотират бъдещата Първа дама

Съпругата на Доналд Тръмп, бившият модел Мелания, ще се сблъска с много трудности в модно отношение, когато стане Първа дама. 

След няколко месеца Доналд Тръмп официално ще стъпи в длъжност като 45-ия президент на страната и всички се питат какъв ще бъде стилът на милионерската съпруга. Е, ние със сигурност можем да кажем, че в гардероба й няма да присъстват тоалетите на някои доста известни дизайнери.

Разочаровани от възгледите на Тръмп, творците бойкотират съпругата му и категорично отказват тя да носи техни дрехи. Марк Джейкъбс, Том Форд и Филип Лим са само част от моделиерите, които заявиха своето решение публично. 

Г-жа Тръмп наистина има огромно влияние над съпруга си. През 2005 Доналд обмисля да предава на живо сватбата им по NBC, заради очаквани приходи в размер на 25 млн. долара от реклама. Тогава тя отказва и тържеството не стига до медиите.

“Нямам никакъв интерес да обличам Мелания Тръмп,” казва Джейкъбс пред WWD. “Лично аз бих вложил енергията си в това да помагам на тези, които ще пострадат от Тръмп и неговите поддръжници.”

Том Форд пък разкрива, че още преди години е бил помолен да създаде дрехи за г-жа Тръмп: “Тогава отказах. Тя не спада към типа жени, които обличам. Освен че съм демократ и гласувах за Хилари, не смятам, че Първата дама би трябвало да носи такива дрехи. Те са прекалено скъпи и това не го казвам в лош смисъл, но тя трябва да може да се асоциира с всички.”

Обикновено жените, заемащи тази позиция се радват на обожанието на модните дизайнери, които се надпреварват кой да й ушие тоалет за специално събитие. Разбира се, за тях това е не само огромна чест, но и огромен медиен интерес. Така например Мишел Обама е виновна за популярността на Джейсън Ву, след като носи негови рокли на встъпването в длъжност на Барак Обама по време на първия и втория му мандат.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 АПРИЛ 2019

Първите снимки на малкия принц Луи

Честит първи рожден ден, принц Луи!

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Роди се дъщерята на Венсан Касел и Тина

Актьорът обяви името на дъщеричката си

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Безумната неделна служба на Кание Уест на Коачела

Неделната служба на Кание се пренесе на Коачела и предизвика недоволството на феновете

Горещи новини22 АПРИЛ 2019

Петя Дикова роди момченце

Пипи и приятелят и Илиян Любомиров за избрали името Александър