Звезди : Горещи новини02 ДЕКЕМВРИ 2016

Дизайнери отказват да обличат Мелания Тръмп

Някои от най-големите имена в модата бойкотират бъдещата Първа дама

Съпругата на Доналд Тръмп, бившият модел Мелания, ще се сблъска с много трудности в модно отношение, когато стане Първа дама. 

След няколко месеца Доналд Тръмп официално ще стъпи в длъжност като 45-ия президент на страната и всички се питат какъв ще бъде стилът на милионерската съпруга. Е, ние със сигурност можем да кажем, че в гардероба й няма да присъстват тоалетите на някои доста известни дизайнери.

Разочаровани от възгледите на Тръмп, творците бойкотират съпругата му и категорично отказват тя да носи техни дрехи. Марк Джейкъбс, Том Форд и Филип Лим са само част от моделиерите, които заявиха своето решение публично. 

Г-жа Тръмп наистина има огромно влияние над съпруга си. През 2005 Доналд обмисля да предава на живо сватбата им по NBC, заради очаквани приходи в размер на 25 млн. долара от реклама. Тогава тя отказва и тържеството не стига до медиите.

“Нямам никакъв интерес да обличам Мелания Тръмп,” казва Джейкъбс пред WWD. “Лично аз бих вложил енергията си в това да помагам на тези, които ще пострадат от Тръмп и неговите поддръжници.”

Том Форд пък разкрива, че още преди години е бил помолен да създаде дрехи за г-жа Тръмп: “Тогава отказах. Тя не спада към типа жени, които обличам. Освен че съм демократ и гласувах за Хилари, не смятам, че Първата дама би трябвало да носи такива дрехи. Те са прекалено скъпи и това не го казвам в лош смисъл, но тя трябва да може да се асоциира с всички.”

Обикновено жените, заемащи тази позиция се радват на обожанието на модните дизайнери, които се надпреварват кой да й ушие тоалет за специално събитие. Разбира се, за тях това е не само огромна чест, но и огромен медиен интерес. Така например Мишел Обама е виновна за популярността на Джейсън Ву, след като носи негови рокли на встъпването в длъжност на Барак Обама по време на първия и втория му мандат.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ОКТОМВРИ 2019

Фелисити Хъфман започна излежаването на присъдата си

Актрисата остава зад решетките 14 дни

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Скандалът между Джеръми Ренър и бившата му жена

Сони Пачеко твърди, че актьорът искал да я убие

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Каси застана пред камерата бременна и гола

Певицата позира в последните седмици на бременността си

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност