Звезди : Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2016

Дейвид Бекъм се съблече за благотворителна кауза

Tатуировките на бившия футболист оживяха във филм на UNICEF

Дейвид Бекъм се съблече за благотворителност. Бившият футболист участва в 60-секундно филмче на UNICEF, което поставя фокус върху насилието над децата.

„Насилието оставя белези у децата за цял живот! Заедно трябва да сложим край на насилието срещу деца!”, гласи посланието на видеото. В продукцията татуировките на Бекъм имат главна роля. Сцените на насилие срещу деца се появяват като анимирани татуировки по тялото на звездата.

“Когато започнах моят Фонд 7 с UNICEF, аз се ангажирах да направя всичко възможно, за да направим света по-безопасно място за децата, както и да говоря по проблеми, които оказват разрушително въздействие върху живота им. Един от тези въпроси е насилието. На всеки пет минути, някъде по света, едно дете умира от насилие. Милиони повече са застрашени от физическо, емоционално и сексуално насилие, което може да унищожи детството им завинаги”, заяви Бекъм.

Той казва, че през 2015 г. е посетил Камбоджа с UNICEF и деца са му разказали за “ужасното насилие”, което са преживели, от което е останал шокиран. “Надявам се, че този нов проект ще привлече вниманието към този спешен въпрос и ще вдъхнови действие. Насилието срещу деца е грешно и заедно ние трябва да сложим край”, казва Бекъм и призовава всички да споделят видеото в социалните мрежи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Миранда Кер роди третото си дете

За трети път красавицата има момченце

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Всичките три булчински рокли на Хейли Бийбър

И последната рокля от големия ден на Хейли бе показана в цял ръст, а уау-моментът в тази визия е дълбоката странична цепка