Звезди : Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2016

Дейвид Бекъм се съблече за благотворителна кауза

Tатуировките на бившия футболист оживяха във филм на UNICEF

Дейвид Бекъм се съблече за благотворителност. Бившият футболист участва в 60-секундно филмче на UNICEF, което поставя фокус върху насилието над децата.

„Насилието оставя белези у децата за цял живот! Заедно трябва да сложим край на насилието срещу деца!”, гласи посланието на видеото. В продукцията татуировките на Бекъм имат главна роля. Сцените на насилие срещу деца се появяват като анимирани татуировки по тялото на звездата.

“Когато започнах моят Фонд 7 с UNICEF, аз се ангажирах да направя всичко възможно, за да направим света по-безопасно място за децата, както и да говоря по проблеми, които оказват разрушително въздействие върху живота им. Един от тези въпроси е насилието. На всеки пет минути, някъде по света, едно дете умира от насилие. Милиони повече са застрашени от физическо, емоционално и сексуално насилие, което може да унищожи детството им завинаги”, заяви Бекъм.

Той казва, че през 2015 г. е посетил Камбоджа с UNICEF и деца са му разказали за “ужасното насилие”, което са преживели, от което е останал шокиран. “Надявам се, че този нов проект ще привлече вниманието към този спешен въпрос и ще вдъхнови действие. Насилието срещу деца е грешно и заедно ние трябва да сложим край”, казва Бекъм и призовава всички да споделят видеото в социалните мрежи.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа