Деми Ловато за живота с биполярно разстройство

Тя разбира за заболяването след намесата на семейството

Певицата и актриса Деми Ловато проговори за биполярното разстройство, от което страда.

С кампанията си “Надигни глас: Говори за психичното здраве” тя се опитва да се справи с негативното отношение спрямо психичните състояния. “Просто смятам, че е психичното заболяване е нещо, за което хората трябва да научат повече. Искам те да знаят, че е добре и няма проблем да потърсиш помощ, и не е срамно”, обяснява Ловато.

“Когато растях, се чувствах много потисната. Макар и да изнасях концерти и да изживявах мечтите си, не можех да разбера защо бях разстроена”, обяснява поп дивата. Тя разкрива, че отива на преглед едва след като се намесва семейството ѝ. Тогава и разбира, че има психично заболяване – биполярно разстройство.

„Борих се и правех много неща, но продължавах да се чувствам зле. Опитах се да заглуша проблемите си с алкохол, но изпаднах в още по-голяма безизходица. Когато ми поставиха диагнозата, си отдъхнах – разбрах, че за всичко това е виновно заболяването ми, а не особеностите на характера ми“. Деми отправ специални благодарности както към близките си, така и към своя приятел Уилмър Валдерама, който й е помогнал много.

Ловато обаче не е единствената звезда, която страда от биполярно разстройство. Катрин Зита-Джоунс, Мери-Кейт Олсен, Джим Кери, Бен Стилър, Жан Клод Ван Дам, Еминем, Бритни Спиърс, Мел Гибсън и други също са признали през годините, че страдат от това психично заболяване.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 ЮНИ 2019

Шарън Стоун притежава първичен инстинкт за щастие

На 61 години актрисата демонстрира страст към живота и удивителна красота

Горещи новини20 ЮНИ 2019

Емили Ратайковски също стана "шефка"

София Аморусо, или позната като Насти Гал, авторката на книгата "Шефката" създаде модна линия с Емили Ратайковски

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт