Звезди : Горещи новини12 ДЕКЕМВРИ 2016

Деми Мур излиза с известен колега

Той е с 13 години по-млад и е известен с ролята си на Спайдърмен

54-годишната Деми Мур започна да излиза със свой колега, който е не по-малко известен от нея.

Той е с 13 години по-млад от нея и е най-известният Спайдърмен. Става въпрос за Тоби Магуайър, който съвсем наскоро се разведе с Дженифър Майър след 9-годишен брак.

Деми и Тоби имаха кратка афера преди години, а малко след това актрисата се омъжи за Аштън Кътчър. “Деми и Тоби имаха кратка страстна афера през 2002, малко преди тя да хлътне по Аштън. Сега и двамата са необвързани и откриха, че искрата помежду им е жива”, разкрива приближен до двамата.

demi

Според близък до актрисата тя е тази, която се е обадила на Тоби след раздялата с жена му. “Деми се свърза с Тоби преди няколко седмици и нещата помежду им се разгорещиха бързо. Тя започна да му припомня колко хубаво им е било заедно и нещата се задълбочиха. Деми е атрактивна и много секси и Тоби е точно нейният тип – по-млад, умен и малко глуповат. Тя не иска просто няколко вечери с него, а нещо повече. Тя е доста самотна тези дни и търси някого, с когото да сподели живота си”, издават от кръга ѝ.

Деми е известна с афинитета си към по-млади мъже. След раздялата си с Аштън, който бе с 16 години по-млад от нея, тя излизаше с с австралийския гмуркач Уил Ханиган (33), арттърговеца Вито Шнабел (30) и ресторантьора Хару Мортън (35).

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 ФЕВРУАРИ 2020

Диляна Попова потвърди, че с Блатечки са отново заедно

В интервю за Нова актрисата и модел потвърди новината

Горещи новини17 ФЕВРУАРИ 2020

Тялото на Джей Ло ще ви мотивира за цялата седмица

Такова тяло се извайва с много танци и с тежести, съветва латино дивата

Горещи новини17 ФЕВРУАРИ 2020

Джъстин Бийбър не бил верен на Хейли в началото на връзката им

Певецът разказа, че тогава все още не бил преодолял раздялата си със Селена Гомес