Звезди : Горещи новини23 ФЕВРУАРИ 2017

Черил Коул с официален дебют като бременна

Певицата се включиа в благотворителна кампания

Макар съвсем скоро да очаква появата на първата си рожба, Черил Коул едва сега направи своя официален дебют като бременна.

До този момент звездата пазеше пълно мълчание по въпроса, като внимателно редуцира всички публични появи. Коул направи изключение за новата съвместна кампания на козметичния гигант L’Oreal и благотворителната фондация The Prince’s Trust, в която включиха още актрисата Хелън Мирън, певицата Луиза Джонсън, моделът Джейда Сезар.

Черил се появява с черна рокля до коляното с дълъг ръкав и дълбоко деколте. 33-годишната певица позира в профил и се усмихва нежно, докато е хванала корема си с ръка. Кадърът на бъдещата майка се появи и на първата страница на The Daily Mirror, което предизвика голямо вълнение у феновете й.

Черил очаква първото си дете от своя приятел – 23-годишният музикант Лиъм Пейн. За щастливото събитие стана ясно през ноември, след като изпълнителката бе забелязана с наедрял корем. До днес обаче, и двамата не са изрекли и дума за това щастливо събитие.

Любовта между Черил и Лиъм пламва в края на 2015-та, като двойката се среща за първи път седем години по-рано на сцената на X factor, където той се явява на прослушване, а известната певица е част от журито.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини07 ДЕКЕМВРИ 2019

Още моменти от събитието "Жена на годината"

Ето как гостите и екипа отпразнуваха финала на церемонията на коктейла

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Наум и Теа посрещнаха първото си дете

Момиченцето се е родило вчера

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Майли и Лиъм ще се срещнат за първи път след развода

За да финализират развода си двамата скоро ще трябва да се явят в съда

Горещи новини06 ДЕКЕМВРИ 2019

Жените на L'oreal

И от L'oreal проведоха награждаване за "Жена на годината", но с по-различна концепция