Звезди : Горещи новини05 СЕПТЕМВРИ 2019

Бритни Спиърс отново е под заплаха да изгуби децата си

Проблемите за певицата са заради инцидент, при който баща й избухнал в присъствието на момчетата

Проблемите на Бритни Спиърс с попечителството над двете й деца за съжаление продължават.

Сега нейният бивш съпруг Кевин Федърлайн е издействал ограничителна заповед срещу бащата на Бритни. Кевин е бесен след инцидент с децата в дома на бащата на Бритни Спиърс, Джейми Спиърс.

Джейми се скарал с един от внуците си за нещо дребно и момчето се заключило в стаята си. След като караницата се разгорещила, Джейми разбил вратата, което изключително много изплашило 13-годишния Шон Престън. Брат му Джейдън (12) също присъствал на грозната сцена.

Бритни реагирала, като веднага извела децата от дома. Но в момента поп звездата е силно притеснена дали случката няма да застраши съвместното попечителство над момчетата, което в момента тя дели с Кевин.

Основната част от попечителството е отсъдена в полза на Кевин, който получава по 20 000 долара месечна издръжка от поп звездата. Бившият танцьор има общо шест деца от три различни жени, като две от децата му са родени от връзката му след Бритни.

Продължаващите психични проблеми на Бритни Спиърс са причината именно бащата да бъде основният попечител на Шон и Джейдън.

В последните години обаче изглежда, че певицата полага всички усилия да стабилизира състоянието си. Бритни се грижи за себе си физически, а през април сама потърси помощ и пожела да влезе в уелнес център, където да се справи с тревожността си.

Причината тогава беше влошеното здраве на баща й.

В битката на Бритни да се възстанови солидна подкрепа й оказва приятелят й. Тя и танцьорът Сам Ашгари са заедно от около две години и връзката им изглежда стабилна, а близки до Спиърс твърдят и че Сам имал прекрасни отношения с децата й.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини26 ФЕВРУАРИ 2020

Деси Банова беше в бяла дантела на кръщенето на сина си

Синът на Деси и Росен Плевнелиев навърши една година миналия октомври

Горещи новини25 ФЕВРУАРИ 2020

На спа в свръхлуксозния Dior Institut с Бела Хадид

В легендарния Hôtel Plaza Athénée във френската столица, най-търсеният модел в света се зарежда с енергия