Звезди : Горещи новини01 ДЕКЕМВРИ 2021

Бременна ли е Риана?

Напоследък все по-често срещан става слухът, че Риана и A$AP Rocky са решили да имат дете.

Разкриваме повече за слуховете, които витаят около певицата.

Тази седмица бе отново събитийна за Рири – след като родното й място Барбадос се отдели като независими република, тя бе обявена за национален герой на държавата. Избрана бе не само заради многото си постижения, които славят името на ной-новата република в света, но и защото тя многократно протяга ръка в трудност на сънародниците си.

В началото на пандемията тя дари 700 хиляди долара, с които да бъдат закупени респиратори за Барбадос. Сега заради всичко това и много друго, премиерът Миа Мотли връчи почетната титла на Риана.

По време на официалното събитиe певицата бе избрала рокля, която остави малко на въображението. Моделът в цвят печен портокал постави акцент върху фигурата на Рири. Немного след това обаче се разпространи новината, че тя трябва да е бременна от половинката си, но разбира се, твърденията не бяха подкрепени от страна на Риана, A$AP Rocky или близките на двойката.

Слухът бе разпространен от профила в Twitter на The Academy и вече има хиляди споделяния, но прави ли това новината вярна? Не съвсем.

През последните месеци многократно се появяват подобни спекулации. Един такъв бе разпространен след появата на Риана на Met Gala с овърсайз тоалет, който много сметнаха за ход, с който тя е избрала да скрие фигурата си. Сега, когато направи точно обратното и показа тялото си на показ, реакцията на потребителите онлайн отново е същата. Защото как така една жена ще носи разкриващи дрехи, ако няма плочки, или пък ще реши да закрие тялото си, вероятно точно за да избегне подобни коментари за себе си?

Още през 2019 година певицата се бе озовала в центъра на слухове за бременността й. Тогава в интервю за Vogue тя бегло отхвърли всички въпросителни по темата: “Не мисля за такива неща още. Но не знам, Бог си има своите планове”.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Мила Кунис и Деми Мур се сдобриха?
Горещи новини25 ЯНУАРИ 2022

Мила Кунис и Деми Мур се сдобриха?

Двете жени в живота на Аштън Къчър участваха в една реклама

Кание Уест и Джулия Фокс дебютираха на червения килим със съчетани тоалети
Горещи новини24 ЯНУАРИ 2022

Кание Уест и Джулия Фокс дебютираха на червения килим със съчетани тоалети

Новата двойка разходи три предизвикателни визии този уикенд

Отиде си големият Тиери Мюглер
Горещи новини24 ЯНУАРИ 2022

Отиде си големият Тиери Мюглер

Още една голяма загуба в света на модата

"Петя на моята Петя" е новият филм в списъка "задължителни за гледане"
Горещи новини23 ЯНУАРИ 2022

"Петя на моята Петя" е новият филм в списъка "задължителни за гледане"

Българското кино роди още един успешен проект