Братът на Владо Карамазов с торта за сватбата на Меган и Хари

Вижте как ще изглежда сладкиша за специалното събитие

Владо Карамазов се похвали, че брат му Иван ще направи “втората по значимост торта за кралската сватба на принц Хари и Меган Маркъл”.

Иван Александров от няколко години работи в Лондон като майстор-сладкар и създава истински шедьоври под марката Boutique cookie’s cakes. Той е успял да пребори сериозна конкуренция и на него е възложена задачата да приготви тортата за журналистите, които ще отразяват събитието на 2018 г. в британския кралски двор.

Сватбата на принц Хари и Меган Маркъл в Уиндзор е най-дългоочакваното събитие за годината, a подготовката за нея започна преди няколко месеца. На сватбата са поканени 600 гости, а за вечерния прием – 200 души.

За своя сватбен ден, кралската двойка е избраха нестандартна торта. Според правилника тя трябва да е плодова, но желанието на двойката се различава от това, което е било поднасяно на кралските сватби във Великобритания досега. За сватбата си на 19 май Хари и Меган са поръчали био лимонова торта с аромат на бъз. Двойката се е спряла на известната лондонска сладкарка Клер Птак, с която актрисата е близка приятелка.

“Двойката е помолила Клер да създаде торта от сладък лимон, която да включва ярките аромати на пролетта. Тя ще бъде покрита с маслен крем и украсена със свежи цветя”, бе посочено в официалното съобщение на двореца Кенсингтън.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини20 ЮНИ 2019

Шарън Стоун притежава първичен инстинкт за щастие

На 61 години актрисата демонстрира страст към живота и удивителна красота

Горещи новини20 ЮНИ 2019

Емили Ратайковски също стана "шефка"

София Аморусо, или позната като Насти Гал, авторката на книгата "Шефката" създаде модна линия с Емили Ратайковски

Горещи новини19 ЮНИ 2019

Кара Делевин най-сетне потвърди връзката си с Ашли Бенсън

Двете излизат заедно от повече от година и чак сега спряха да отричат този факт