Звезди : Горещи новини11 ДЕКЕМВРИ 2017

Брад и Анджелина заедно на Коледа

Двойката избра семейния уют заради децата

Коледно чудо ще настъпи и в дома на Брад Пит и Анджелина Джоли. Двамата актьори, които се разделиха със скандал преди повече от година, са решили да посрещнат Коледа заедно.

Двойката е решила да зарови томахавката заради шестте им деца. Двамата искат синовете и дъщерите им да почувстват топлата семейна атмосфера на големия християнски празник и затова ще го отбележат заедно.

Анджелина и Брад се спогодиха за развода

Близки до Брад и Анджелина разкриват, че Пит се отнася много сантиментално към семейните празници и обича да се грижи за голямото си семейство. В нощта на Рождество той искал да влезе в ролята не само на любящ баща, но и Дядо Коледа. “Брад се чувства чудесно, когато глези децата и Анджелина не смята да му пречи”, отбелязват близки на холивудските звезди.

Любовната история на Брад и Анджелина

Това е голяма крачка напред и за двамата, тъй като повече от година двамата отказваха да бъдат на едно място. Наскоро Анджелина дори сподели, че отношенията им толкова се влошили малко преди края, че трудно се понасяли. “Нещата се влошиха окончателно към средата на 2016 г. Ние с Брад престанахме да се понасяме и смятам, че това бе най-тежкият и най-страшният период в моя живот. По едно време осъзнахме, че и на двамата ни трябва въздух”, допълни Джоли.

Снимки: Profimedia

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 НОЕМВРИ 2018

Мел Би е направила опит да се самоубие

Голямата любов със Стивън Белафонте се превръща в кошмар

Горещи новини19 НОЕМВРИ 2018

Кандис е убийствено красива след раждането

Блондинката се завръща в кампания на бански

Горещи новини19 НОЕМВРИ 2018

Джеси Джей и борбата й с безплодието

По време на концерта си певицата призна, че не може да има деца

Горещи новини19 НОЕМВРИ 2018

Никол Станкулова роди момиченце

Баща на бебето е дългогодишният й приятел Теодор Минев