Брад и Анджелина стартираха нов бизнес

Двойката се отказа от продажбата на имението във Франция, ще произвежда зехтин

Брад и Анджелина може и да се развеждат, но това не значи, че ще приключат с общите си професионални планове.

За изненада на феновете, двойката не само няма да се раздели с един от имотите си – имението “Миравал” в Южна Франция, но и ще произвежда зехтин там. Това е и мястото, на което актьорите сключиха брак през 2014 година. Веднага след като обявиха развода си, стана ясно, че ще разпродадат всичките си общи имущества. Явно с изключение на това. “Слуховете за продажба на имота не са верни”, категоричен е лозарят на имението – Шарл Перен.

“В имението има големи тераси с маслини, засадени преди 12 години. От тях вече са произведени 10 000 бутилки по 500 мл биологичен студенопресован зехтин”, разказва Перен. Те са бутилирани в черно шише от пясъчник, за по-голяма сигурност. Цената на зехтина е 29 евро за половин литър и е на пазара от този месец.

В “Шато Миравал” двойката вече произвежда и вино розе “Кот дьо Прованс”, което е изключително популярно в САЩ. “Това е една инвестиция за семейството и за децата им. Те ни го казаха многократно и участват във всичко, свързано с имението. Имаме дългосрочни проекти и тъкмо излезе новата партида вино розе с имената ни на етикета “Бутилирано от Пит, Джоли и Перен”, заяви той.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Кейт и Уилям кацнаха в Пакистан

Петдневната официална визита ще се проведе при засилени мерки за сигурност

Горещи новини15 ОКТОМВРИ 2019

Зоуи Кравиц ще играе Жената-котка

Актрисата ще партнира на Робърт Патинсън в лентата, която започва да се снима през януари

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Миранда Кер роди третото си дете

За трети път красавицата има момченце

Горещи новини14 ОКТОМВРИ 2019

Всичките три булчински рокли на Хейли Бийбър

И последната рокля от големия ден на Хейли бе показана в цял ръст, а уау-моментът в тази визия е дълбоката странична цепка