Звезди : Горещи новини25 ЯНУАРИ 2019

Блу Айви: истинско копие на майка си

Бионсе и дъщеря й изглеждат абсолютно идентично

Всички дъщери приличат малко или много на своите родители, но някои като Блу Айви Картър, буквално са одрали кожата на майка си.

Бионсе, която наскоро навърши 37 години, публикува в Instagram колаж от две снимки: една на която е на възраст от 7 години и друга на която е сега 7-годишната й дъщеря Блу Айви. Приликата наистина е поразителна:

Момиченцето не за първи път имитира майка си – двете много често носят еднакви тоалети, а веднъж дори заснеха фотосесия в Париж, на която бяха облечени абсолютно идентично в рокли на Gucci. Разликата в този случай е, че малката Блу има същите черти като майка си и дори същата прическа.

Блу Айви вече си има стилист и персонален шопър

Имайки предвид заложбите на родители си, е много вероятно малката Блу съвсем скоро и да пропее и така да тръгне по стъпките на Бионсе. За момента, дъщеря им е взимала участие в техни клипове и песни. Така например, в края на клипа към песента “Blue” може да се види и чуе тогава 2-3 годишната Блу, опитваща се да произнесе името на майка си.

За момента се знае само (защото Бионсе ревностно пази личния си живот), че на 7-годишната Блу танците определено й се отдават. Дали някой ден няма да я видим в балета на Бионсе?

 

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини16 ФЕВРУАРИ 2019

Сгодени! Пръстенът на Кейти Пери обаче не е като другите

Орландо Блум й предложи с нестандартно бижу

Горещи новини14 ФЕВРУАРИ 2019

Селена Гомес показа фигурата си по бански

Звездата купонясва на плаж в Мексико

Горещи новини14 ФЕВРУАРИ 2019

Део и Мариана имат второ момченце!

Синът им Теодор се появи на бял свят навръх 14 февруари

Горещи новини14 ФЕВРУАРИ 2019

По случай Св. Валентин: Сватбата на Мона Гочева

Певицата сподели невиждано досега видео от големия й ден