Звезди : Горещи новини11 АВГУСТ 2016

Блейк Лайвли откровено за тялото си след раждането

“Жените трябва да се радват на факта, че са създали живот!”

Блейк Лайвли откровено за тялото си след раждането

Не е тайна, че се възхищаваме на Блейк Лайвли за много неща – безупречен стил, буйна руса коса и перфектно тяло са само част от тях. 

Много скоро след като роди своята дъщеричка Джеймс, на Блейк й се наложи да върне формата си заради снимките на филма The Shallows, в който играе сърфистка и почти през цялото време е по бански. И макар актрисата да е свикнала с комплиментите за начина по който изглежда, оказва се, че мнението й по въпроса е много по-различно.

По време на интервю с австрайлийското сутрешно шоу Sunrise, водещият отбелязал колко добре изглежда звездата от “Клюкарката” във филма, толкова скоро след раждането. “Според мен е много нечестно, именно защото е толкова обсъждано. Все едно казвам: “Ето как може да изглежда някой, след като роди!” А всъщност мисля, че тялото на една жена след раждането е повече от невероятно,” споделя Блейк.

blake body (3)

В момента Лайвли е бременна с второто си дете и според нея една жена не бива да се чувства длъжна да върне формата си веднага след като роди, а вместо това да се фокусира върху факта, че е създала живот. “Не е нужно да изглеждаш като момиче на Victoria’s Secret, защото току-що си извършила най-невероятното чудо, което може да предложи животът. Имам предвид, родила си човешко същество! Според мен това е нещото, за което трябва да се радваме,” допълва актрисата.

blake body (2)

Лайвли и съпругът й Райън Рейнолдс станаха родители на малката Джеймс през декември 2014, а по-рано тази година стана ясно, че двамата очакват своето второ дете. Двамата не крият, че обожават децата и често споделят, че искат да имат голямо семейство.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

След 20 години заедно Ана Уинтур и Шелби Браян се разделят
Beauty22 ОКТОМВРИ 2020

След 20 години заедно Ана Уинтур и Шелби Браян се разделят

Медиите отвъд Океана разкриват новината

Наградите CMT: Гостите, победителите, визиите
Горещи новини22 ОКТОМВРИ 2020

Наградите CMT: Гостите, победителите, визиите

С презаписани изпълнения и полуприсъствен формат се проведоха и тези награди

Всички мразят Крис
Горещи новини22 ОКТОМВРИ 2020

Всички мразят Крис

Дебат за актьорите привлече нежелано внимание

Бионсе дарява 6 милиона долара за засегнатите от пандемията
Горещи новини21 ОКТОМВРИ 2020

Бела Хадид, Риана и Бионсе в подкрепа на пострадалите в Нигерия

Известни личности призоваха властите да спрат насилието по време на протестите