Звезди : Горещи новини18 НОЕМВРИ 2016

Блейк Лайвли откровено за брака

“Семейството ми е онова, което винаги защитавам,” казва актрисата в новия брой на JOY

Те са млади, красиви и успешни, но не се взимат на сериозно и именно това е една от причините феновете им да ги обожават – Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят не само с талант, но и с факта, че са от малкото здраво стъпили на земята холивудски звезди. 

И именно това е една от причините да държат семейния си живот далеч от медиите, дори социалните мрежи. Съвсем наскоро двойката се сдоби с второто си дете. Отново момиченце, както разбрахме седмици по-късно, когато Райън неволно се изпусна за “женското царство” в дома му, докато гостуваше в телевизионно шоу. “Предпочитам да държа децата си настрана от това. Ние знаем какво те чака, когато започнеш да водиш такъв живот. Но когато става въпрос за деца, е друго. Те нямат възможност да изберат дали искат това,” казва Блейк.

За Лайвли семейството е на първо място, макар да се радва на завидна кариера в Холивуд. Тази година я гледаме в новата лента на Уди Алън “Cafe Society” и в екшъна с акула “Опасни води”Между всички червени килими, ангажименти с L’Oreal и снимки на нови проекти, тя все пак е успяла да открие баланса и да се посвети на двете си момичета. И е щастлива, защото за да се справи с всичко това, й помага нейният най-близък човек, а именно Райън. “Знаех, че той може да бъде най-добрият ми приятел за цял живот. А за мен това е едно от най-важните неща. Никога не съм имала такава близост, каквато имам с него. Можех да го харесам като човек точно толкова силно, колкото и го обичам като мъж.” 

15123187_1387179667967629_5101555660741396151_o

Какво още казва Блейк Лайвли за своята кариера, Холивуд и семейството си, четете в новия брой на списание JOY – вече на пазара! 

Вижте още: Прическите на… Блейк Лайвли!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ЮЛИ 2019

Авария провали шоуто на Дженифър Лопес в Ню Йорк

Концертът бе внезапно прекъснат след третата песен

Горещи новини15 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл се запозна с Бионсе

Двете присъстваха заедно с мъжете си на премиерата на "Цар Лъв"

Горещи новини14 ЮЛИ 2019

Меган и Кейт изгледаха заедно финала на Уимбълдън

За пръв път Кейт и Пипа Мидълтън и Меган Маркъл се появяват трите заедно

Горещи новини13 ЮЛИ 2019

Кубрат Пулев и Андреа са се разделили

Разбираме от последната публикация на Андреа