Бившата съпруга на Чарли ШийнДенис Ричардс изненадващо се омъжи за приятеля си Арън Файпърс.

Двойката сключи брак едва два дни след като обяви годежа си на интимна церемония в Малибу. На тържеството са присъствали само най-близките роднини и приятели до младоженците. “И за двамата това не е първи брак. Затова настояваха да разменят обети пред хора, които са важни за тях”, разкрива източник пред сп. People.

Актрисата е била с къса рокля с дълъг шлейф, а децата й са влезнали в ролята на шаферки. Сред присъствалите на сватбата гости бяха Ребека Ромин и Джери О’Конъл, както и две от партньорките на Дениз в риалити шоуто “Real Housewives of Beverly Hills” – Лиса Вандерпъмп със съпруга й Кен Тод и Камил Грамър с годеника ѝ Дейвид Майер. Част от сватбата ще бъде показана в предстоящия девети сезон на риалити шоуто.

Денис Ричардс: “С Чарли Шийн още сме семейство!”

И Денис, и Арън имат по един брак зад гърба си. Тя бе омъжена за Шийн, от когото има две дъщери – 14-годишната Сам и 13-годишната Лола. Отделно има и 7-годишно момиченце Елоиз, което сама осинови. Пайпърс пък бе женен до миналия месец със звездата от “Отчаяни съпруги” Николет Шеридън. Денис обаче е категорична, че именно новият й съпруг е “любовта на живота ѝ”.