Белослава: Любовта има безкрайни измерения

Какво сподели певицата за предстоящия си концерт и новия си албум

Наричат я феята на любовта или пратеник на доброто и красотата на музикалната сцена.

Специално за новия брой на сп. Grazia, очарователната Белослава застава пред екипа, за да разкаже какво ново има около нея.

Всяко ваше завръщане на сцената е като жадувано мечтание за вярната ви публика, която ви следва навсякъде. Какво се промени във вас от началото на това красиво и романтично пътуване и какво усещате, че се промени в публиката?

Бих описала срещата с публиката ми като една истинска, дълга и любовна връзка. Когато се срещнах с нея преди 18 години (с първата ми група Trip), всички бяхме много млади, бледи, слаби и много наивни. Сред публиката има хора, които се ожениха, някои преложиха брак на половинките си по време на концертите ми, родиха се техните деца, на много от които съм кръстница и се казват Белослава, дори скоро научих за няколко развода. Най-хубавото от всичко е, че тази многолюдна публика ме държи близо до себе си, общуваме и хората споделят личните си истории, които аз, от своя страна, после разказвам в песните си с текстовете, които пиша. Това прави нашата връзка истинска, с главно И.

beloslava 2

Предстоящият ви концерт е и първо представяне пред публиката на новия ви, четвърти албум, наречен „Красотата“. Всъщност вие изпяхте едноименната песен на последния си концерт за миналата година в НДК и хората реагираха отново – така, както може на гигантската вълна от любов, наречена Белослава – с възхита, адмирации и респект към вас. Как се възпитава това у публиката, как постигате този ефект и до някъде не е ли голямо отговорност да имате толкова истинска, умна и красива публика?

Първо, благодаря за изключителния комплимент! Формулата да се грижиш за една интелигентна публика, каквато вярвам, че е моята, според мен е в откровеността. Интелигентната публика е чувствителна, възхитителна, умна и трепетна – тя улавя всяка вибрация, всеки дъх и всяка дума. Точно като в истинското приятелство, аз винаги познавам по гласа, когато някоя от моите приятелки е разстроена или щастлива, да не говорим, когато я погледна в очите. Както човек е отговорен към най-любимите си хора, така трябва да се грижи и за своята публика. Всяка нотка на фалш би развалила едно приятелство, както би разделила един изпълнител от най-верните му почитатели.

beloslava 1

Заглавията на албумите ви не са случайни – „Улици“, „Слушай ме“, „Когато има защо“ и „Красота“ – как се случват имената, емоциите зад тях, работата по тях?

Следвам вярно своята интуиция. Анализирам живота в детайли, мисля денонощно (понякога прекалявам) и достигам до изводи, които знам, че трябва да бъдат споделени. Знам, че могат да помогнат на някой, който има нужда от правилната дума в правилния момент – тогава знам, че трябва да обединя всичко в една, единствена дума, послание, светлина и посока за всички ни. Всяка песен носи в себе си история, реални усещания и дори да съм получавала критики, че текстовете на песните ми са като момичешки дневник, мен това не ме обижда, а напротив – даже ме ласкае. Мисля, че много ми помага обичта към писането. Като малка пишех дневници, а днес споделям мислите си чрез музиката.

Цялото интервю с Белослава ще намерите в сп. Grazia, а големият концерт-премиера на „Красотата“ ще се случи в Зала 1 на НДК на 23 април. Билетите се продават на касите в Билетния център на НДК и в мрежата на Ивентим на цена от 25, 30 и 35 лв.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Дъщерята на Майкъл Джаксън излезе на една сцена с Иво Димчев

Парис Джаксън е във възторг от Иво след шоуто

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Меган и Хари на сватба в Рим

Меган е избрала черен тоалет на Valentino за големия ден на Миша Нуну

Горещи новини21 СЕПТЕМВРИ 2019

Дженифър Лопес дефилира за Versace в Милано

Тя и Донатела Версаче успяха да предизвикат фурор с една рокля с история

Горещи новини20 СЕПТЕМВРИ 2019

Кайли Дженър потвърди - сексът е по-добър след раждането

В интервю за Playboy тя и Травис споделят за сексуалния си живот и промяната в отношенията им след Сторми