Бавачката на Меган в нарушение на кралския протокол

Дори по отношение на бавачката си Меган и Хари избраха да нарушат протокола

За бавачката, която Меган избра да се грижи за Арчи, не се знае много, но това, което знаем, е в нарушение на кралския протокол.

Малкият Арчи е вече на малко повече от месец и Меган нае жена, която да се грижи за него. Името на бавачката се пази в тайна, но знаем, че тя не живее във Фрогмор котидж, има си работно време и дори почива през уикенда.

Това е необичайно за кралското семейство – години наред бавачките на децата от потекло взимат важна част от техния живот. Те играят ролята на възпитатели, готвачи, чистачи, икономи и дори шофьори.

Бавачката на принц Джордж, например, Мария Тереса Турион Борало, живее в двореца и заема важна част от живота на децата, както са споделяли кралски придворници.

По-свободните ангажименти на бавачката на Арчи, оставя повече отговорности за Меган. Към момента тя е в майчинство, така че вероятно може да си позволи да се грижи повече за детето си, което тя винаги е казвала, че иска да прави, когато стане майка. Вероятно, когато ежедневието на Маркъл отново се запълни с ангажименти, тя ще трябва да увеличи работните часове на бавачката.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

Изказванията й обаче предизвикаха смях в съдебната зала

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Алесандра Амброзио на остров Миконос

Алесандра съвсем не е единственият супермодел, който избра острова с постоянните купони

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Ирина и Брадли се споразумяха

Ще живеят в един и същи град

Горещи новини18 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл не може да понесе вниманието, което получава

Източник за кралското семейство разказа за случващото се в двореца, по време на скандалите с Меган Маркъл и посещението й на Уимбълдън.