Звезди : Горещи новини22 ФЕВРУАРИ 2018

Аштън Кътчър гладувал седмица след раздялата с Деми Мур

Актьорът избягал от света за седмица

Мнозина мислеха, че Аштън Кътчър сложил край на отношенията си Деми Мур с лекота. Актьорът опроверга слуховете в интервю, където разкри, че е преминал през доста труден период на възстановяване.

Той сподели, че е бил толкова разтърсен от тази раздялата, че спрял храната за цяла седмица и избягал от цивилизацията в планината.

“Веднага след развода отидох за седмица в гората. Оставих всички притурки и мобилен телефон у дома. Имах само бележник, химикалка, вода и чай”, казва днес той.

“Започнах да халюцинирам на втория ден, което беше фантастично. Разполагах с енергията си и тренирах Тай Чи. През цялото време описвах всяка връзка, която ме е накарала да се чувствам зле, а след това пишех писма до бившите ми половинки, които са ме наранили. Действително писах писма на всеки човек и на седмия ден събрах писмата и ги изпратих до адресатите им. Беше като упражнение от “Клуб на анонимните алкохолици”. Чувствах се чудесно, разчистих душата си и махнах злобата, която таях в себе си”, споделя актьорът.

Аштън и Деми се ожениха през 2005 г. и се разделиха през 2011 г.  “Винаги ще се сещам с добро за времето, прекарано с Деми. Браковете са едно от най-сложните неща на този свят и за съжалние понякога се провалят”, разкрива още актьорът. В момента Кътчър е женен за своята колежка Мила Кунис и двамата вече имат две дечица.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини29 МАРТ 2020

Филип Аврамов, Миролюба Бенатова и още български звезди, които станаха доброволци в борбата с вируса

Много знаменитости призоваха да дарим за благотворителност, други направиха и още

Горещи новини29 МАРТ 2020

Марая Кери навърши 50 години сама с децата си

Звездата не загуби доброто си настроение и сподели снимки, на които изглежда блестящо

Горещи новини29 МАРТ 2020

Том Ханкс и съпругата му се възстановиха напълно

Семейството се завърна у дома си в Лос Анджелис

Горещи новини28 МАРТ 2020

Как оцеляват звездите под карантина

Със семейството, с домашните си любимци и със... селфита