Ариана Гранде с благотворителен концерт за загиналите в Манчестър

Певицата се обърна към близките на жертвите в писмо

Поп певицата Ариана Гранде ще се завърне в Манчестър, за да изнесе благотворителен концерт в памет на жертвите от атентата, извършен след нейно шоу по-рано тази седмица. 

Това написа звездата в трогващо писмо, адресирано до близките на загиналите. Припомняме ви, че 22 души, повечето от които деца, починаха след ужасяващ терористичен акт, последвал концерт на Гранде в английския град. 

Сега 23-годишната изпълнителка обяви, че ще се завърне в Манчестър, за да се срещне с феновете си и да изнесе благотворителен концерт. Гранде ще почете паметта на жертвите, а парите от приходите ще дари на пострадалите от атентата и техните семейства. “Ще продължим да почитаме тези, които изгубихме, техните близки, феновете ми и всички останали, засегнати от тази трагедия,” пише Ари. “Те ще бъдат в ума и сърцето ми всеки ден и всичко, което правя до края на живота си, ще бъде в тяхна памет.”

#WeWillNotLetHateWin ??

A post shared by Ariana Grande (@arianagrandeupdatesx) on

“Музиката е нещо, което всички на тази Земя могат да споделят. Музиката е създадена с цел да ни излекува, да ни обедини, да ни направи щастливи. Ето защо ще продължи да бъде точно това за нас.”

Писмото е публикувано в официалните й страници в социалните мрежи. Това е първото изявление на певицата относно атаката. Ден след нея екипът й обяви, че скорошните концерти, част от световното турне на Гранде, се отлагат.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ЮЛИ 2019

Анджелина Джоли обяви, че става част от вселената на "Марвел"

Звездата ще играе заедно със Салма Хайек

Горещи новини21 ЮЛИ 2019

Лени Кравиц: Обичам Джейсън, той ми е като брат

Рок звездата казва, че с бившата си съпруга и нейния нов мъж са като едно семейство

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

Изказванията й обаче предизвикаха смях в съдебната зала