Ариана Гранде е съкрушена след взрива в Манчестър

22 души са починали след терористичната атака на концерта на певицата

Певицата Ариана Гранде е съкрушена след взрива на концерта й в Манчестър.

22-ма души починаха, а други 59 бяха ранени на финала на изявата й. Концертът беше първият от общо трите, които американската певица бе планирала във Великобритания. На шоуто са присъствали основно тийнейджъри. След случая Ариана ще отложи цялото си европейско турне, което трябваше да обхване Англия, Белгия, Полша, Германия и Швейцария.

Близки до звездата разкриват, че в момента тя е абсолютно неутешима и е получила тежък пристъп на истерия заради трагедията. “Аз съм разбита! От цялото си сърце ви казвам, че страшно ми е мъчно. Просто нямам думи!”, написа изпълнителката на своята страница в Twitter. Мениджърът на Ариана, Скутер Браун, каза: “Ние скърбим за отнетия живот на децата и за техните близки в този страхлив акт” и добави, че всички ще се молят за жертвите и техните семейства.

Експлозията в “Манчестър Арена” е станала малко преди 00:33 българско време, на финала на концерта на Ариана Гранде. “Приемаме ситуацията за терористичен акт”, заявиха от полицията.

Организаторите на концерта съобщиха, че взривът е станал извън залата, в която се е провеждал концерта – “на публично място, докато хората са напускали залата”. “Ние се отправяхме към изходите и вече бяхме точно пред вратата, когато трясна мощна експлозия и всички закрещяха”, каза момиче, присъствало на концерта. “Беше наистина огромна експлозия – блъсна ме право в гърдите. Настана паника, всеки крещеше и тичаше, опитвайки се да излезе навън”, добави тя.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 ФЕВРУАРИ 2020

Кърк Дъглас остави 61 милиона за благотворителност и нито долар за сина си Майкъл

Няма причина обаче да се притесняваме за Майкъл, чието собствено състояние надвишава неколкократно натрупаното от баща му

Горещи новини24 ФЕВРУАРИ 2020

Куентин Тарантино стана баща на 56 години

Първото му дете се е родило в събота

Горещи новини23 ФЕВРУАРИ 2020

Джей Ло още поддържа връзка с бившия си годеник Бен Афлек

Актьорът призна в интервю, че отношенията му с Лопес не са напълно изстинали

Горещи новини23 ФЕВРУАРИ 2020

Мишел Пфайфър и радостта от добрата форма

61-годишната актриса показа как тренира у дома, заредена с перфектно настроение