Ариана Гранде е съкрушена след взрива в Манчестър

22 души са починали след терористичната атака на концерта на певицата

Певицата Ариана Гранде е съкрушена след взрива на концерта й в Манчестър.

22-ма души починаха, а други 59 бяха ранени на финала на изявата й. Концертът беше първият от общо трите, които американската певица бе планирала във Великобритания. На шоуто са присъствали основно тийнейджъри. След случая Ариана ще отложи цялото си европейско турне, което трябваше да обхване Англия, Белгия, Полша, Германия и Швейцария.

Близки до звездата разкриват, че в момента тя е абсолютно неутешима и е получила тежък пристъп на истерия заради трагедията. “Аз съм разбита! От цялото си сърце ви казвам, че страшно ми е мъчно. Просто нямам думи!”, написа изпълнителката на своята страница в Twitter. Мениджърът на Ариана, Скутер Браун, каза: “Ние скърбим за отнетия живот на децата и за техните близки в този страхлив акт” и добави, че всички ще се молят за жертвите и техните семейства.

Експлозията в “Манчестър Арена” е станала малко преди 00:33 българско време, на финала на концерта на Ариана Гранде. “Приемаме ситуацията за терористичен акт”, заявиха от полицията.

Организаторите на концерта съобщиха, че взривът е станал извън залата, в която се е провеждал концерта – “на публично място, докато хората са напускали залата”. “Ние се отправяхме към изходите и вече бяхме точно пред вратата, когато трясна мощна експлозия и всички закрещяха”, каза момиче, присъствало на концерта. “Беше наистина огромна експлозия – блъсна ме право в гърдите. Настана паника, всеки крещеше и тичаше, опитвайки се да излезе навън”, добави тя.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Кейти Пери с лош старт в борбата в съда

Изказванията й обаче предизвикаха смях в съдебната зала

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Алесандра Амброзио на остров Миконос

Алесандра съвсем не е единственият супермодел, който избра острова с постоянните купони

Горещи новини19 ЮЛИ 2019

Ирина и Брадли се споразумяха

Ще живеят в един и същи град

Горещи новини18 ЮЛИ 2019

Меган Маркъл не може да понесе вниманието, което получава

Източник за кралското семейство разказа за случващото се в двореца, по време на скандалите с Меган Маркъл и посещението й на Уимбълдън.