Звезди : Горещи новини25 ОКТОМВРИ 2019

Анджелина Джоли за борбата с рака

Звездата сподели повече за личното си преживяване с болестта в есето си за Time

“Взех изборите, които повишават шансовете ми да видя как децата ми порастват, да се запозная с моите внуци. Надявам се да прекарам колкото мога повече години в техния живот.”

Анджелина Джоли разказва за борбата на жените в живота й с рака и как това се е отразило върху нейния живот в искрено есе за списание “Time”.

През 2007 актрисата загубва майка си след дългогодишна борба с болестта. Тогава тя е била на 56, а Джоли едва на 32. Случилото се с майка я накарало да се замисли за своето собствено здраве.

Притежателката на Оскар знаела, че и нея я грози опасност от болестта, затова решила да премахне оперативно яйчниците си, с надеждата да намали риска си.

“Майка ми се бори с рака и доживя до 50-годишна. Баба ми почина на 40. Надявам се изборите, които направих да ми позволят да живея поне малко по-дълго”, споделя Анджелина.

Звездата допълни, че съжалява, че майка й не е успяла да си играе с внуците си заради болестта, а с някои от тях дори не е имала възможност да се запознае. Затова и още повече е искала да предотврати преповтарянето на историята.

За да се предпази допълнително, тя постоянно посещава профилактично доктор и взима медикаменти за регулиране на хормоните си. Според нея това е малка цена в сравнение с възможността да удължи живота си. “Жива съм, това е най-важното. За сега се опитвам да се справям и с други проблеми, които съм наследила.”

“Хората често ме питат и за следите от операцията ми, но белезите, които нося ми напомнят за това, през което съм преминала. Те правят всеки от нас различен”, допълва актрисата от Maleficent.

Като заключение в есето си Анджелина напомня, че здравето не е само физическо, и че всеки, особено жените, трябва да дава всичко от себе си, за да се грижи за психичното си здраве също.

Анджелина Джоли: “Ако се бях родила в друго време, щяха да ме изгорят на кладата”

Анджелина Джоли и Мишел Пфайфър са опасен моден тандем

Анджелина Джоли дойде с децата на премиерата на Maleficent

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини23 ЯНУАРИ 2020

Селена Гомес на първо място в класацията на Billboard за изпълнители

Новият албум й донесе три челни места в класациите

Горещи новини23 ЯНУАРИ 2020

Джеси Джей и Чанинг Тейтъм се събраха отново

Актьорът и поп звездата си дадоха шанс след един месец раздяла

Горещи новини22 ЯНУАРИ 2020

Ози Озбърн страда от болестта на Паркинсон

"Просто се надявам близките ми да продължат да бъдат до мен", призна легендарният вокалист на Black Sabbath

Горещи новини22 ЯНУАРИ 2020

Памела Андерсън се омъжи за холивудския продуцент Джон Питърс

Това е пети брак за 52-годишната актриса и модел