Анджелина Джоли се сдоби с нов дом за 25 млн. долара

Актрисата и шестте й деца ще живеят в историческото имение на Сесил Демил

Анджелина Джоли вече е горд собственик на едно от най-известните и скъпи имения в Лос Анджелис – домът на известния режисьор Сесил Демил. 

Огромната къща се намира в Лос Фелис и според американските таблоиди актрисата я е купила за сумата от 25 млн. долара. Имението има шест спални и десет бани, басейн, фитнес, отделна къща за гости, фонтани, цветни градини и много други екстри. Къщата е построена през 1913 г. и е обявена за историческа забележителност, тъй като Сесил Демил е живял в нея до смъртта си през 1959 г.

Джоли ще живее в новия си дом заедно с децата си Мадокс, Пакс, Захара, Шайло, Нокс и Вивиън, противно на слуховете, че планира да се премести в Лондон. Наскоро тя започна да преподава в Лондонското училище по икономика и политически науки, но вероятно актрисата е решила, че завръщането й в Лос Анджелис ще е най-добро за децата, които ще могат по-често да виждат баща си Брад Пит.

“Фокусирали сме се върху семейството си,” сподели наскоро Джоли в интервю за Good Morning America. “Когато всичко това свърши, ще бъдем по-силни, защото сме решили да преминем през него като семейство.”

Джоли и Пит започнаха да разпродават общите си имоти скоро след като стана ясно, че се развеждат. В това число влиза имението им в Ню Орлиънс и шато Миравал във Франция, където сключиха брак през 2014 г.

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа