Анджелина Джоли може да загуби децата си

Съдът налага Брад Пит да вижда по-често шестте им хлапета

Съдът в Лос Анджелис постави условие на Анджелина Джоли да даде на бившия си съпруг Брад Пит повече достъп до децата си. В противен случай ще загуби попечителството.

През лятото шестте деца ще разделят времето си по график между Лондон и Лос Анджелис. Това важи за всички деца, освен за Мадокс, на когото му е позволено сам да реши дали иска да прекарва повече време с баща си или не. Останалите ще прекарват поне 4 часа с баща си между 8 и 17 юни. Това трябва да се случи в Лондон, където Анджелина в момента живее под наем, докато снима лентата Maleficent 2.

Анджелина иска $100 хил. месечна издръжка от Брад

До този момент Брад Пит има неограничен телефонен достъп до децата си. Според съда обаче актрисата трябва да позволи на бившия си съпруг да се сближи отново с тях и да заздравят връзката помежду си. Адвокатът по съдебно право Дейвид Глас казва, че е изключително рядко съдът да се намесва в отношенията на разведени по този начин. “Обикновено това се прави след обширна проверка, когато налице е опасност децата да се откъснат от единия родител”, уточнява Глас пред сп. People.

Анджелина: С Брад ще си останем едно семейство

Брад Пит и Анджелина Джоли се разделиха след 2-годишен брак през септември 2016 г. При развода актрисата поиска единствено попечителството над шесте им деца – 3 биологични и 3 осиновени.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 ЮНИ 2018

54-годишната Бриджит Нилсен роди момиченце

Това е пето дете за бившата съпруга на Сталоун

Горещи новини24 ЮНИ 2018

Честито! Роуз Лесли каза "да" на Кит Харингтън

Вижте снимки от сватбата им в Шотландия

Горещи новини23 ЮНИ 2018

Пол Макартни разплака Джеймс Кордън

"Вероятно най-доброто ми carpool karaoke", написа водещият

Горещи новини23 ЮНИ 2018

Сара Хайланд е била приета в болница

Актрисата страда от хронично заболяване, което причинява силни болки