Звезди : Горещи новини11 ЯНУАРИ 2019

Ана Фарис разкри пикантни подробности около брака си с Крис Прат

Ролевите игри са поддържали огъня в спалнята между двамата

През август 2017-та, Ана Фарис и Крис Прат обявиха, че се разделят и година и три месеца по-късно, финализираха развода си.

Анна Фарис изглежда шокиращо след развода

Към днешна дата, двамата актьори се разбират прекрасно и полагат усилия да имат хармонични отношения, заради 6-годишния им син Джак. “Все пак имаме и привилегията да бъдем в щастливи и любящи връзки, което ни улеснява“, коментира 42-годишната Ана Фарис.

Може би заради добрите им отношения, Ана не се притеснява да говори открито за брака им. Актрисата сподели доста пикантна подробност от сексуалния им живот: “Понякога обичам да нося перука и по-точно къса черна прическа тип “bob” и да играя ролеви игри в спалнята, защото все пак съм актриса“.

Да игря някой друг ме възбужда.

Също така ми харесва да влизам в ролята на наистина долнопробни момичета, защото не съм особено добра в леглото, а и често много ме мързи“, шеговито разказва Ана.

В момента, актрисата е щастливо обвързана с кинематографа Майкъл Барет, като връзката им започна още през 2017-та година. Ана и Майкъл се запознават на снимачната площадка, но чак след края на снимките, двамата започват да излизат.

Крис, от друга страна, има връзка с дъщерята на Арнолд Шварценегер – Катрин Шварценегер от почти една година. Любовта между двамата пламва по време на снимките на Jurassic World: Fallen Kingdom, и от тогава двойката е неразделна.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 МАРТ 2019

Дакс Шепърд и Кристен Бел за алкохолизма

Актьорът се бори със зависимостта от 14 години

Горещи новини23 МАРТ 2019

В дома на Кейли Куоко

Лукс и бушуващи цветове

Горещи новини22 МАРТ 2019

Емилия Кларк е преживяла две мозъчни аневризми

Актрисата разкри, че е била оперирана през 2011-а и 2013-а година

Горещи новини22 МАРТ 2019

Певец загина трагично по време на снимки

Кънтри изпълнителят Джъстин Картър се е прострелял