Амал Клуни пред VOGUE: Бях се отказала от брак и деца

Спругата на Джордж Клуни говори за брака, близнаците и работата си като адвокат

Амал Аламудин застава под прожекторите на светлините след като става госпожа Клуни. Истината е обаче, че тази невероятна жена жъне успехи много преди да мине под венчило с холивудската звезда.

Днес Амал разкрива пред модната библия VOGUE как успява да стане съпруга на вечния ерген Джордж Клуни, какво е да има две прекрасни деца и да продължава да жъне успехи в кариерата си като адвокат по международно право.

Клуни даряват половин милион за промени в оръжейния контрол

Двамата се запознават на вечеря в неговата къща край езерото Комо, Италия през 2013 г. И макар красивата ливанка да харесва холивудския мачо, тя и за секунда не си е мислела, че между двамата може да се случи нещо сериозно. Нещо повече – Амал признава, че вече почти се е била отказала от идеята за любов и майчинство.

“Бях на 35, когато го срещнах. За мен не беше очевидно, че ще се случи нещо. Изобщо не бях готова или развълнувана от идеята да се омъжа и да имам семейство, когато тези фактори липсваха.”

Година по-късно обаче, Клуни изненадва целия свят, като се жени за блестящата Амал. През юли 2017 г. двамата стават родители на близнаците Ела и Александър. Пред изданието тя разкрива и първите думи на своите наследници. “Вече чухме първите “мамо” и “татко”. Джордж беше внимателен и направи всичко възможно първата им дума да бъде “мама”.

Прекрасни! Джордж и Амал Клуни във Венеция

Самият Джордж също говори пред модната библия. Той разкрива, че животът на Амал му се е сторил изключително вълнуващ. Били са му интересни клиентите, с които е работила, и твърдата позиция, която е заемала при всеки един казус. “Тя е професионалистът, а аз – аматьорът. Тя върши своята работа по-добре от всеки друг, когото съм виждал,” казва актьорът.

Красивата госпожа Клуни застава пред обектива на голямата Ани Лейбовиц, която я представя в най-добрата й страна – у дома, в работна атмосфера, спокойна, усмихната.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Мейбъл, Луис Капалди и Дейв бяха победителите на наградите BRIT

Всички запомнящи се моменти от британските награди

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Кая Гербер със снимка на новия си татус

Татуировките на Кая по перфектен начин допълват нейната свежа и деликатна красота

Горещи новини19 ФЕВРУАРИ 2020

Джена Дюан се сгоди за Стив Казий

Актрисата обяви новината преди броени часове

Горещи новини18 ФЕВРУАРИ 2020

Втори развод в кралското семейство за една седмица

Племенникът на кралицата се развежда след 26 години брак