Амал Клуни пред VOGUE: Бях се отказала от брак и деца

Спругата на Джордж Клуни говори за брака, близнаците и работата си като адвокат

Амал Аламудин застава под прожекторите на светлините след като става госпожа Клуни. Истината е обаче, че тази невероятна жена жъне успехи много преди да мине под венчило с холивудската звезда.

Днес Амал разкрива пред модната библия VOGUE как успява да стане съпруга на вечния ерген Джордж Клуни, какво е да има две прекрасни деца и да продължава да жъне успехи в кариерата си като адвокат по международно право.

Клуни даряват половин милион за промени в оръжейния контрол

Двамата се запознават на вечеря в неговата къща край езерото Комо, Италия през 2013 г. И макар красивата ливанка да харесва холивудския мачо, тя и за секунда не си е мислела, че между двамата може да се случи нещо сериозно. Нещо повече – Амал признава, че вече почти се е била отказала от идеята за любов и майчинство.

“Бях на 35, когато го срещнах. За мен не беше очевидно, че ще се случи нещо. Изобщо не бях готова или развълнувана от идеята да се омъжа и да имам семейство, когато тези фактори липсваха.”

Година по-късно обаче, Клуни изненадва целия свят, като се жени за блестящата Амал. През юли 2017 г. двамата стават родители на близнаците Ела и Александър. Пред изданието тя разкрива и първите думи на своите наследници. “Вече чухме първите “мамо” и “татко”. Джордж беше внимателен и направи всичко възможно първата им дума да бъде “мама”.

Прекрасни! Джордж и Амал Клуни във Венеция

Самият Джордж също говори пред модната библия. Той разкрива, че животът на Амал му се е сторил изключително вълнуващ. Били са му интересни клиентите, с които е работила, и твърдата позиция, която е заемала при всеки един казус. “Тя е професионалистът, а аз – аматьорът. Тя върши своята работа по-добре от всеки друг, когото съм виждал,” казва актьорът.

Красивата госпожа Клуни застава пред обектива на голямата Ани Лейбовиц, която я представя в най-добрата й страна – у дома, в работна атмосфера, спокойна, усмихната.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Виктория Бекъм наруши сватбения етикет и сложи бяло

Дизайнерката облече бяла рокля на сватбата на Серхио Рамос и Пилар Рубио

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Диляна Попова и Асен Блатечки - заедно в нов филм

Двамата отново са заедно и в личния си живот

Горещи новини17 ЮНИ 2019

Принц Хари и Арчи поздравиха света за Деня на бащата

От профила на Меган и Хари споделиха първата снимка близък кадър на Арчи