Звезди : Горещи новини21 ЯНУАРИ 2019

Алекс Петканова: Забременях от първия опит

Съпругата на Лудия репортер до последно не е вярвала, че ще стане майка

Алекс и Дани Петканови очакват с нетърпение своята първа рожба, която може да се роди до броени часове.

Двамата гостуваха в предаването “На Кафе”, където разказаха интересни факти за бременността на Алекс, включително и за разговорът, който са провели дали да имат деца. Лудият репортер, както е по-известен Даниел Петканов, сподели, че след едно пътуване на съпругата му, тя се е почувствала носталгия по дома и любимия си човек и именно тогава двамата са решили, че е дошъл моментът да си направят бебе.

Българските звезди, които ще родят всеки момент

Не сме следили овулации и не сме мерили температура. Просто си казахме ‘хайде’, и без това ще отнеме време. Обаче ни се получи от първия или втория опит”, признава Алекс. По-интересното е, че тя до последно не е вярвала, че чудото се е случило.

Половинката й е започнал да вижда промени в тялото й, но тя не е чувствала да е бременна и е настоявала, че познава тялото си по-добре. Когато Дани все пак й купува тест за бременност и той се оказва отрицателен (вероятно е било твърде рано, за да отчете), това само потвърждава тезата й.

Алекс Богданска се съблече в деветия месец

Седмица по-късно обаче, Алекс отива на гинеколог, тъй като й закъснява и си е мислила, че причината за това са кисти, които в миналото тя е имала заради диетите, които е спазвала като модел. Оказва се обаче, че тя има не кисти, а сакче, както разказва през смях бъдещата майка.

Като цяло, Алекс описва бременността си като много лека и признава, че е работила почти до последно, защото обича това с което се занимава и снимачният процес й носи много настроение и удоволствие.

Колкото до самото раждане, Алекс се надява да роди естествено своя син, като двамата с Дани са избрали име, но все още го пазят в тайна. Цялото интервю може да гледате тук:

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини18 АВГУСТ 2019

Тя ли раздели Джейми Фокс и Кейти Холмс?

Актьорът и младото му протеже Села Ваве се държат като любовници

Горещи новини18 АВГУСТ 2019

Инста-кралицата на изминалата седмица е София Ричи

Уловила е есенцията на la dolce vita и е добавила още сексапил

Горещи новини18 АВГУСТ 2019

Камерън Диас е по-щастлива от всякога

Съпругът й Бенджи е главният виновник

Горещи новини17 АВГУСТ 2019

Гръцкото лято на Кристи Търлингтън

Миналата година тя се наслади на почивка на остров Патмос, но сега избра да не разкрива къде точно се намира