Звезди : Горещи новини21 ЯНУАРИ 2019

Алекс Петканова: Забременях от първия опит

Съпругата на Лудия репортер до последно не е вярвала, че ще стане майка

Алекс и Дани Петканови очакват с нетърпение своята първа рожба, която може да се роди до броени часове.

Двамата гостуваха в предаването “На Кафе”, където разказаха интересни факти за бременността на Алекс, включително и за разговорът, който са провели дали да имат деца. Лудият репортер, както е по-известен Даниел Петканов, сподели, че след едно пътуване на съпругата му, тя се е почувствала носталгия по дома и любимия си човек и именно тогава двамата са решили, че е дошъл моментът да си направят бебе.

Българските звезди, които ще родят всеки момент

Не сме следили овулации и не сме мерили температура. Просто си казахме ‘хайде’, и без това ще отнеме време. Обаче ни се получи от първия или втория опит”, признава Алекс. По-интересното е, че тя до последно не е вярвала, че чудото се е случило.

Половинката й е започнал да вижда промени в тялото й, но тя не е чувствала да е бременна и е настоявала, че познава тялото си по-добре. Когато Дани все пак й купува тест за бременност и той се оказва отрицателен (вероятно е било твърде рано, за да отчете), това само потвърждава тезата й.

Алекс Богданска се съблече в деветия месец

Седмица по-късно обаче, Алекс отива на гинеколог, тъй като й закъснява и си е мислила, че причината за това са кисти, които в миналото тя е имала заради диетите, които е спазвала като модел. Оказва се обаче, че тя има не кисти, а сакче, както разказва през смях бъдещата майка.

Като цяло, Алекс описва бременността си като много лека и признава, че е работила почти до последно, защото обича това с което се занимава и снимачният процес й носи много настроение и удоволствие.

Колкото до самото раждане, Алекс се надява да роди естествено своя син, като двамата с Дани са избрали име, но все още го пазят в тайна. Цялото интервю може да гледате тук:

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Меган Маркъл с емоционално интервю

"Малко хора се сещат да ме попитат как се чувствам"

Горещи новини19 ОКТОМВРИ 2019

Дженифър Лоурънс се омъжва днес

29-годишната актриса ще каже "да" на галериста Кук Мароуни

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Деси Цонева с първа снимка на бебето си

Българската журналистка е родила вчера

Горещи новини18 ОКТОМВРИ 2019

Moves Like Rihanna

Най-богатата жена в поп музиката ни дава урок по увереност