Адел се сбогува със сцената

Певицата го стори със собственоръчно написана бележка

Едва ли някой може да сбърка гласа на Адел, който я изстреля на върха на славата в последните години. И напук на схващането, че като си най-актуален, трябва да твориш нови и нови неща, тя реши да прекрати с участията.

В последните 15 месеца Адел е на световна обиколка в подкрепа на албума “25”, а билетите се разпродават за броени часове. Последният етап от него предвижда гастроли в Лондон, като финалният и концерт ще се проведе на стадион “Уембли” на 2 юли. Това ще бъде и последната й изява на живо.

Певицата обяви, че спира с изявите и реши да го направи лично и по старомодния начин… с бележка, написана на ръка, която е била прикачена към програмата на концертите й. “Турнетата не ми пасват добре. Аз съм истинска домошарка и се радвам много на малките неща. Плюс това драматизирам и имам ужасни истории по време на турнетата. Засега е това!“, написа певицата до своите почитатели.

Тя загатна за решението си още по време на концерт в Оуклънд, Нова Зеландия. Тя разкри тогава, че има фобия от огромни тълпи, която с годините се е влошила.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини21 ФЕВРУАРИ 2020

Новата звездна колаборация - принц Хари и Джон Бон Джоуви?

Двамата подготвят нов проект заедно

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Теа Минкова разказва за раждането на бебето си

Влогърката дава съвети за всички бъдещи майки

Горещи новини20 ФЕВРУАРИ 2020

Салма Хайек отрече да си е слагала ботокс

Актрисата лично отговори на последовател, който я разкритикува в социалната мрежа