Звезди : Горещи новини05 СЕПТЕМВРИ 2019

Адел готви нова музика до края на годината

Както предположихме, тя превъзмогва раздялата с писане на песни

За Адел музиката е спасение и затова избра да продължи напред след развода си със Саймън, като й се отдаде напълно.

Близък приятел на Адел споделя пред списание People какъв е животът й след раздялата. “Подготвя се физически и психически да създава и да промотира новата си музика. Изглежда, че ще е готова дори до края на годината”, започва той.

“В песните говори за трудната година, която преживя. Както е казвала и преди, музиката е терапия за нея. Вече е готова да сподели личните си преживявания с феновете си”.

За сега тя е създала три албума с имената “19”, “21” и “25”. Всеки един от тях е бил искрено изразяване на чувствата на певицата и това всъщност направи творбите й специални. От новия албум можем да очакваме същото.

“Толкова е заета. Новият й живот е много по-добре организиран и пълноценен от преди. Удовлетворена е като певица – чувства се щастлива и жива”, продължава разказа си източникът.

Адел драстично отслабна след раздялата – ето как го направи

Колкото до личния й живот, сега тя си позволява повече експерименти и дори беше забелязана няколко пъти с мистериозен мъж. (Вижте тук.) Но приятелките й са най-важни за нея. “Обградила се е с много верни приятелки, които имат същия характер като нея”.

В момента певицата живее в Лос Анджелис със сина си. Там тя държи повечето детайли за себе с в тайна, защото никога не е била фен на шомотевицата около нея.

Адел ни показва частица от нейното щуро лято

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Деми Ловато заплака, докато представяше новата си песен

Текстът на "Anyone" е бил нейният вик за помощ, написан точно преди певицата да вземе свръхдоза и замалко да изгуби живота си

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Bad B*tch: Бионсе открадна шоуто преди наградите "Грами"

Звездата пропусна церемонията, но се появи с убийствена визия на партито на Клайв Дейвис преди това

Горещи новини27 ЯНУАРИ 2020

Били Айлиш триумфира на наградите "Грами"

18-годишната изпълнителка стана най-младия артист в историята на наградите, спечелил във всички основни категории