Няколко месеца след като се ожени, 68-годишният Ричард Гиър ни зарадва с новината, че отново ще става баща. Новината бе потвърдена пред испанския ежедневник ABC от приближени до двойката.

Актьорът вече има син Хоумърн, на 18 години, докато 35-годишната му съпруга има шестгодишно момченце на име Албърт.

Двойката засега не е коментирала новината. В понеделник Алехандра публикува снимка в Instagram, за да отбележи три месеца от сватбата си с Гиър, но не спомена нищо за очакваното бебе.

Ричард Гиър се ожени за трети път

“Днес се навършват три месеца от един много специален момент в нашия живот, момент, в който се радвахме не само да споделим щастието от нашата взаимна любов с близки и приятели, а и защото имахме възможността да изразим стремежите си за бъдещето. Стремежи да превърнем нашия духовен път в същността на съвместния ни живот. Да си помагаме по пътя към просветлението, поливайки семената на любовта, състраданието, щедростта, етиката, търпението, усилията, концентрацията и мъдростта към другия. Тъй като вървим по този път напред, ние сме изстрадали различните възходи и падения в живота, но се стремим да ги върнем в пътя на любовта, състраданието, радостта и уравновесеността”, написа Силва.

Love is in the air: Ричард Гиър излиза с младо гадже

Ричард и Алехандра са заедно от четири години, а през юни 2015 официално разкриха, че са двойка. Сключиха брак през април тази година.