Звезди : Горещи новини29 ОКТОМВРИ 2018

5-те правила, които Меган Маркъл трябва да спазва

Кралският двор налага ограничения на бременната херцогиня

Не очаквайте да разберете какъв ще е полът на първия наследник на Меган и Хари

След като бременността на Меган Маркъл е потвърдена официално от кралското семейство, херцогинята на Съсекс е длъжна да спазва редица правила и традиции, определени от кралския двор.

Тези ограничения съществуват от много дълго време и Меган със сигурност не е първата “жертва” на кралските рестрикции. По време на своята бременност, Кейт Мидълтън също бе длъжна да се съобразява с тези правила.

Докосванията стават все по-горещи

Самите правила са далеч по-строги от кралския протокол, който Меган и Хари напоследък си позволяваха да нарушават, разменяйки си прегръдки и целувки на обществени места. Но имайки предвид щастливото събитие, което им предстои, е напълно разбираемо защо на двамата им е трудно да сдържат емоциите си. 

Ето ги и 5-те правила, които бременната херцогиня трябва да спазва: 

№1 Полът на бебето остава тайна

Докато първият наследник на Меган и принц Хари не се появи на бял свят, няма да бъде ясно какъв ще е полът му. Чак след раждането, кралското семейство ще обяви публично дали младото семейство има момиче или момче. 

Тази мярка бе спазена и при Кейт и Уилям, като те самите не са пожелали да узнаят пола до самото раждане. Меган и Хари все още не са обявили дали ще постъпят по същия начин.

№2 Пътуванията в чужбина са (почти) забранени

Меган Маркъл до някъде е изключение от това правило, тъй като бременността й бе обявена, когато тя кацна в Австралия по повод 16-дневната си визита там. Въпреки това, след тази визита херцогинята ще трябва драстично да намали пътуванията си. 

Според кралския двор, бременните трябва да ограничат пътешествията в чужбина, основно заради сигурността им и тази на техните наследници. Това далеч не означава, че Меган ще спре да се появява на публични събития – просто ще трябва да посещава онези, които са най-близо до дома й. 

№3 Без честване на бебето

Партита, които по американска традиция, се организират в чест на бебето, са забранени в кралския двор. Така нареченото “baby shower” на което по принцип гостите носят подаръци на майката и празнуват бременността й, е нещо с което Меган трябва да се прости.

Причината е, че кралското семейство е достатъчно заможно и няма нужда да се купува нещо, което то само може да си осигури.

№4 Кралицата винаги е първа!

Когато Меган роди, първият човек, който ще разбере това е Кралицата. Това означава, че дори родителите на семейството няма да бъдат информирани докато Елизабет II не чуе щастливата новина.

Независимо от обстоятелствата, Кралицата трябва да разбере новината първа и чак след това тя ще бъде обявена на най-близките и роднини на семейството и от там на целия свят.

Дързост и красота и рокля с цепка от Меган Маркъл

№5 Изборът на име не е един

Меган и Хари ще трябва да измислят не едно, а поне 3-4 имена за бъдещия си наследник. Така например, самият Хари има 4 имена: Хенри Чарлс Алберт Дейвид, а децата на Кейт и Уилям имат по 3: принц Джорд Александър Луис, принцеса Шарлът Елизабет Диана и принц Луис Артър Чарлс.

Повече от визитата на Меган и Хари може да видите тук: 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини11 НОЕМВРИ 2019

Mademoiselle Aia вече е мадам!

Този уикенд Алис Симеонова се омъжи

Горещи новини11 НОЕМВРИ 2019

Гуен Стефани получи приза "Модна икона" на People's Choice Awards

Призът за звездата идва малко след нейния 50-ти юбилей

Горещи новини10 НОЕМВРИ 2019

Майли Сайръс се подложи на операция на гласните струни

Певицата спира участията си до края на тази година

Горещи новини09 НОЕМВРИ 2019

Принц Хари и Меган вече планират второ дете

Да очакваме ли скоро бебе №2?