Звезди : Горещи новини04 НОЕМВРИ 2016

3-годишният син на Майкъл Бубле има рак

Изпълнителят разкри тъжната вест в профила си във Facebook

Майкъл Бубле и съпругата му Лусиана Лопилато са изправени пред един от най-тежките моменти за двама родители. Двамата разкриха, че 3-годишният им син Ноа има рак.

Изпълнителят, който има още едно момче на име Елиас обяви тъжната вест на страницата си във Facebook. “Ние сме опустошени от диагнозата рак, която бе поставена на по-голямото ни момче Ноа, който в момента е подложен на лечение в САЩ. Винаги сме говорили колко важни са семейството и любовта, която имаме към нашите деца”, споделя звездата.

michael-buble-5-a

С Лусиана оставихме на заден план кариерите си, за да посветим цялото си време и внимание, за да помогнем на Ноа да получи най-доброто. В този труден момент, ви призоваваме единствено да се молите за нас и да проявите уважение към личния ни живот. Имаме дълъг път да извървим и се надяваме, че с подкрепата на семейството, приятелите и феновете по целия свят, ще спечелим тази битка, с волята на Господ”, пише още Бубле.

Малкият Ноа се появи на бял свят през август 2013 г. Вторият им син Елиас е роден през януари тази година. Майкъл и Лусиана редовно споделят радостта си от семейния живот. Певецът неведнъж е признавал съжалението си, че не е станал баща по-рано.

michael-buble-t

Единственото нещо, за което съжалявам, е че късно реших да имам деца, защото нямах представа колко много щастие ще ми донесе това да бъда баща. Това е всичко, което ме интересува. Аз ги обичам твърде много. Това направи всичко останало незначително“.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Теа Минкова и нейният режим като бременна

Годеницата на Наум Шопов-младши вече не тренира с тежести, но държи на движението

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Скарлет Йохансон на първо място сред най-скъпоплатените актриси

Рекордният й хонорар за "Отмъстителите: Краят на играта" я отвежда на първо място в класацията

Горещи новини24 АВГУСТ 2019

Ашли Бенсън посвети още една татуировка на Кара Делевин

Вижте деликатната рисунка, с която актрисата празнува любовта си

Горещи новини23 АВГУСТ 2019

Майли Сайръс отрече да е изневерила на съпруга си

Поп звездата публикува обръщение, с което да отрече слуховете