Тези три неща ще направят връзката ви по-силна

Щастието във връзката може да се постигне съвсем лесно, ако правите тези три неща.

За да запазим искрата, сме готови на почти всичко. С тези три неща няма да бъде нужно. Ето как да направите връзката си по-силна и дълготрайна.

Всяка връзка понякога има нужда от терапевтично време, за да продължи да бъде стабилна и дори да стане по-силна с времето. За тази цел можете да направите тези три неща:

Дъждовен ден в хубавия смисъл

Всички знаем онова чувство, когато навън вали, капките дъжд се чуват как нежно падат, а ние сме си вкъщи и се наслаждаваме на нашето време. Това е един страхотен момент да прекараме време с любимия си.

12 истини, които осъзнаваме, едва когато открием истинската любов

Направете си един ден, в който да сте само двамата, вкъщи, с топли напитки в ръцете. Можете да се насладите на някой филм, да играете Скрабъл заедно или просто да се сгушите под завивките и да се радвате на компанията на си.

Доставете си този топъл уют, присъщ на дъждовните дни у дома, дори и навън да не вали. Останете по пижами цял ден вкъщи и оставете на приятната атмосфера да направи своята магия.

Сгответе му любимото ястие от детството

Пътят към сърцето на всеки мъж е през стомаха нали? Погъделичкайте го с чувство за носталгия, като приготвите за него любимото му ядене от детските години.

Обадете се на майка му или баба му за идеи за рецепти, ако можете. Направете всичко възможно да създадете същото усещане, което той е обичал като малък. Това със сигурност ще го накара да се чувства по-привързан.

Кой тип жена сте – Майка, Съпруга или Любовница?

Тайна афера

Много е важно да пазите искрата жива нали? Това може да стане, ако се впуснете в кратка афера… с вашия партньор. Не, няма да му изневерявате, а ще изневерите на рутината, която кара връзката ви да запада малко по малко.

Оставете си една вечер за любовно приключение между вас двамата. Престорете се, че сте непознати на първи път на среща, за която партньорът ви не знае. Изиграйте ролята си цялата вечер и се забавлявайте със сценария.

Облечете се сексапилно, както бихте направили, когато искате да съблазните някой. Отидете на среща някъде, където не бихте си и помислили да отидете иначе и оставете всички скучни теми вкъщи. Говорете типичните разговори за първа среща.

Накрая, ако сте от този тип хора, може дори да правите секс на първата среща!

Мъжете и тайните, които крият от своите половинки

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ВРЪЗКИ & СЕКС

Връзки & секс19 МАРТ 2020

10 неща, за които всеки мъж копнее в леглото

Секси бельото, мръсните думички и инициативата са задължителни за един добър секс!

Връзки & секс18 МАРТ 2020

Фразите, които издават, че мъжът е престанал да ви обича

"Не съм длъжен да ти се обяснявам" е първата от тях

Връзки & секс14 МАРТ 2020

Хората със скучни връзки са най-щастливи

Авторът Марк Менсън е убеден, че вълнуващите общи преживявания изобщо не са това, което носи щастие в любовта