Beauty : Грим15 МАЙ 2018

Меган Маркъл повече няма да може да носи ярко червило

Някой очаквал ли е да й бъде лесно?

Дали Кейт Мидълтън и Меган Маркъл дълбоко в душата си не са искали да станат принцеси?!

В крайна сметка и тази „работа“ има своите минуси: Меган например до края на живота си трябва да забрави за експерименти с грима си и да прибере в чекмеджето завинаги образа на знойна красавица. Какво още не може да прави новата снаха в бъдещия си живот?

Никакво ярко червило. Никога и при никакви обстоятелства – това е закон. Изборът й трябва да бъде между бежово и нежно розово. Червеното тя може да носи у дома, за разнообразие.

Довиждане, контур! Това вероятно е една от причините, поради която Кайли Дженър например никога няма да стане принцеса. Гримът на Меган трябва да бъде максимално естествен, което налага контурирането на овала на лицето и на скулите й да бъде почти незабележимо.

Златното правило на грима, което Меган Маркъл никога не нарушава 

Ще се наложи да забрави и за красивата очна линия, а годеницата на принц Хари умее да рисува такава върху клепачите си. Същото се отнася и за изкуствените мигли и дори за баналния грим „опушено око“: ще се наложи да се ограничи с пясъчни нюанси на сенките и едва забележима спирала.

И накрая, Маркъл няма да може по всяко време да коригира грима си: правилата на кралския етикет забраняват да изважда от чантата си огледало и изобщо да поддържа своята бюти рутина. Ето защо в козметичния й арсенал трябва да има продукти с изключителна издръжливост: всяко несъвършенство задължително ще бъде забелязано!

Вижте къде ще бъде моминското парти на Меган Маркъл

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГРИМ

Грим15 АВГУСТ 2018

Reddit излъчи най-добрия фон дьо тен за суха кожа

Нанасянето е също толкова важно, колкото и изборът на продукт

Грим11 ЮЛИ 2018

Как да си направим опушен грим според цвета на ириса

Няколко полезни съвета за грим, с който да подчертаете погледа си и да приковете чуждите такива

Грим09 ЮЛИ 2018

Най-големите фалове в грима през лятото

Бъдете пестеливи в количеството и изберете правилните формули