Защо обожаваме стила на бременната Натали Портман

Dior и Valentino са модните къщи, на които носителката на “Оскар” най-често се доверява

В самото начало на бременността си Натали беше забелязана в Манхатън във визия, в която с лекота бихме си представили и Джаки Кенеди в наши дни. Елегантен костюм от две части Valentino и тъмни очила Dior са всичко, от което актрисата има нужда, за да е стилна през деня.

Легендарната Първа дама на САЩ казва: "“Комбинацията от черно и бяло може да се носи навсякъде.” Е, явно Портман определено е съгласна с нея, дори когато стаава дума за по-лежерен стил.

Бременността й личи, макар Портман все още да се старае да я прикрие в свободна рокля с флорален принт Red Valentino.

На премиерата на "Джаки" прави смел избор с рокля Valentino в нетипичен нито за марката, нито за събитието, графичен мотив. И отново обира овациите!

Кокетна свобона мини рокля, украсена с принт на пъстри птици, е вторият й избор от младежкия лейбъл Red Valentino.

На премиерата на "Планетариум" вече с гордост демонстрира коремчето си, облечена в рокля със зашеметяваща линия. Тоалетът е изработен от модна къща Dior - бранд, с който Натали работи от години.

На фестивала TIFF в Торонто, Портман отново залага на Dior, но този път на рокля-палто в черно и бяло. Класически аксесоари и бижута допълват стила й.

Бледолимоновата рокля Prada, украсена с апликации под формата на цветя, е съчетана с бижута Tiffany & Co. и коса на едри букли.

Семпло, но достатъчно въздействащо - актрисата е в черна рокля Dior на филмовия фестивалав Ню Йорк. Висящите обеци в изумрудено осигуряват нужната доза цвят.

На Hollywood Film Awards 2016, състояли се само преди ден, Портман отново избра малката черна рокля. Този път моделът е прилепнал и подчертава коремчето й по очарователен начин.

Без съмнение едно от най-коментираните събития на престижния филмов фестивал във Венеция беше появата на Натали Портман. 

И не само защото актрисата беше там, за да представи двата най-нови филма със свое участие “Джаки” и “Планетариум”. Натали избра именно червения килим на форума, за да обяви, че със своя съпруг Бенджамин Милпие очакват своето второ дете. И го направи с финес, появявайки се в разкошна бяла рокля с марка Dior, подчертаваща нарастващото й коремче.

От тогава видяхме Натали на още няколко бляскави събития, на които френската модна къща беше основният й избор за тоалет. Освен на Dior, актрисата често залага на рокли с марка Valentino и Prada. Не й липсва и вдъхновение от Джаки Кенеди – роля, с която впечатли критиците не само във Венеция, но и в Торонто, и която почти сигурно ще й донесе номинация за “Оскар”.

Проследяваме стила на бременната звезда и с нетърпение очакваме сезона на наградите, по време на който сме сигурни, че ще видим Натали в целия й блясък! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.