Седмичната доза звезден стил е тук

Показваме ви какво избраха Дженифър Лоурънс, Изабел Гулар, Карли Клос и още!

Актрисата представи новия си филм "Пасажери" в стилна рокля с принт с марка Proenza Schouler. Още повече харесахме опушения грим и прибраната в небрежна плитка тип "рибена кост".

Актрисата избра много интересен тоалет на Vionnet, в който вниманието привличаха детайлите в червено, кръстосващи се на бюста и падащи свободно в предната част.

Очарователната бъдеща майка видяхме в нежна рокля с марка Rodarte с флорален мотив. Портман беше съчетала тоалета си със златисти клъч и сандали.

В бяла рокля Calvin Klein, Роби заложи на червено червило и хваната на кок коса. Точно като Натали, нейните аксесоари също бяха в златисто.

Актрисата от "Хищници в мрака" се възползва от хитовата тенденция на зимата, а именно стилен костюм от две части, съчетан със секси бельо.

Отдавна не бяхме виждали певицата в такава светлина, но трябва да признаем, че ни харесва. Нежната и много ефирна рокля е дело на Marchesa.

Бразилката разходи прелести по улиците на Париж, където беше за шоуто на Victoria's Secret. Видяхме я в черна мини рокля, съчетана с боти и наметнато на раменете палто.

Блестяща в тъмен нюанс на сребристото е червенокосата Никол, заложила на рокля с изчистена линия Armani Prive.

Един младежки и чаровен прочит на романтичните рокли Dior ни поднася Кейт. Червилото в цвят бордо пък е най-доброто допълнение за нея.

Моделът се бори със студа в Ню Йорк с късо кожено палто, носено върху стилна черна рокля с изчистена линия.

Кои бяха най-добре облечените звезди през последните седем дни?

На този въпрос отново отговаряме с нашата традиционна галерия. Този път тя събира на едно място няколко носителки на “Оскар”, топмодели и като цяло жени, които разбират от стил.

Бременната Натали Портман продължава да очарова с избора си за червения килим. Изабел Гулар пък блести сред останалите модели на Victoria’s Secret, събрали се в Париж за бляскавото шоу. А Кейти Пери ни изненадва приятно с неочакван тоалет – вижте как!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.