С рокля на точки и нова прическа – Кейт Мидълтън откри Уимбълдън

От тази година херцогинята е патрон на тенис турнира

"Работата" на патрон на Уимбълдън вероятно е сбъдната мечта за Кейт, която е запален почитател на тениса и обожава не само да го гледа, но и да се изявява на корта.

Почти всяка година тя и принц Уилям посещават мачовете на Уимбълдън, като много често гледат именно шотландската звезда Мъри или Роджър Федерер, който пък е приятел на семейство Мидълтън. 

Както обикновено, Кейт не скри емоциите си и се наслаждаваше на играта, докато гледаше от Кралската ложа.

Освен прическата, ние харесахме и избора й на тоалет! Лятната рокля на Dolce & Gabbana е поредният чудесен избор от страна на Кейт, която я допълни с класически черни сандали.

Мидълтън изневери на личния си стил, като вместо клъч избра голяма бяла чанта с къси дръжки от колекцията на Victoria Beckham.

Ново начинание – нова прическа! Не знаем дали това е била идеята зад промяната във визията на Кейт Мидълтън, но на нас определено ни харесва. 

Херцогинята официално влезе в ролята на патрон на тенис турнира Уимбълдън, появявайки се на неговото откриване вчера. Тазгодишното му издание отбелязва неговата 140-а годишнина, а Мидълтън наследява длъжността от кралица Елизабет II. Освен че се срещна с млади спортисти, организатори и медици, Кейт изгледа първия мач на Анди Мъри от кралската ложа. Според запознати, херцогинята ще има честта да връчи и трофеите в края на турнира.

Но да се върнем на визията на Кейт – херцогинята изненада светските хроникьори с новата си подстрижка. Вероятно Мидълтън е искала да освежи прическата си през лятото, но е факт, че никога досега не сме я виждали с толкова къса коса. Облечена в бяла рокля на точки с марка Dolce & Gabbana, съпругата на принц Уилям беше истинско въплъщение на перфектния летен стил.

Вижте повече в галерията! (Снимки: Profimedia)

 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.