Мода : Новини01 МАРТ 2018

Рийз Уидърспуун и дъщеря й Ава са перфектното модно дуо

Тийнейджърката е като умалено копие на майка си в рекламната кампания за Draper James

Синди Крауфорд и Кая Гербер трябва да внимават, тъй като имат страхотна конкуренция в лицето на друга талантлива двойка майка и дъщеря – Рийз Уидърспуун и Ава Фелипе.

18-годишната Ава дебютира като модел за Rodarte само преди няколко седмици, а сега е лице и на марката дрехи на Рийз Draper James.

В изпълнената с настроение пролетна кампания двете дами позират заедно, в различни, но все пак допълващи се визии. Докато Ава е в кокетна рокля от дантела, Рийз избира класически разкроен модел в червено. Прегърнати и усмихнати, дуото изпълва със заряд всеки кадър.

Рийз Уидърспуун показа дома и гардероба си

И макар Ава да изглежда като умалено копие на Рийз, тя е категорична, че вкусовете им са различни. “Често пъти сме съгласни с това, което е модерно в момента, но имаме много различен вкус, а тя уважава характера ми и стила, който изразявам чрез избора ми на дрехи,” казва Фелипе. От своя страна Уидърспуун е категорична, че като всяка майка и дъщеря, с Ава понякога споделят дрехите си. “Гордея се, когато гледам как избира да изрази себе си с визия. Проправя собствен креативен път в света и не бих могла да бъда по-горда с нея!”

Именно затова Рийз се фокусира върху връзката между майка и дъщеря, превръшайки я във вдъхновение за пролетната си колекция. “Нищо не може да се сравни с любовта, която изпитвам към нея. Споделяме всяка емоция, всяка надежда, всяка мечта…”, допълва актрисата.

Вижте и фотосесията на Рийз и Ава!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини19 НОЕМВРИ 2019

Victoria's Secret и For Love And Lemons се обединиха за коледна кампания

Празничен сексапил и стил от марките гиганти на пазара

Новини17 НОЕМВРИ 2019

Звезден стил от наградите Revolve

Роузи Хънтингтън-Уайтли, Уини Харлоу и Елза Хоск бяха сред най-смелите в избора на тоалет

Новини12 НОЕМВРИ 2019

Кейт Мидълтън бие личния си рекорд с тази модерна визия

С прав тесен панталон в малиново и вталено сако, херцогинята изглежда безупречно, както и доста различно

Новини12 НОЕМВРИ 2019

Latest Look: Ева Лонгория, която рискува с по-различен модел панталон

Комбат панталон с прозрачни обувки на ток е необичайно, но много интересно съчетание, с което актрисата успешно разнообразява стрийт стила си