Мода : Новини01 МАРТ 2018

Рийз Уидърспуун и дъщеря й Ава са перфектното модно дуо

Тийнейджърката е като умалено копие на майка си в рекламната кампания за Draper James

Синди Крауфорд и Кая Гербер трябва да внимават, тъй като имат страхотна конкуренция в лицето на друга талантлива двойка майка и дъщеря – Рийз Уидърспуун и Ава Фелипе.

18-годишната Ава дебютира като модел за Rodarte само преди няколко седмици, а сега е лице и на марката дрехи на Рийз Draper James.

В изпълнената с настроение пролетна кампания двете дами позират заедно, в различни, но все пак допълващи се визии. Докато Ава е в кокетна рокля от дантела, Рийз избира класически разкроен модел в червено. Прегърнати и усмихнати, дуото изпълва със заряд всеки кадър.

Рийз Уидърспуун показа дома и гардероба си

И макар Ава да изглежда като умалено копие на Рийз, тя е категорична, че вкусовете им са различни. “Често пъти сме съгласни с това, което е модерно в момента, но имаме много различен вкус, а тя уважава характера ми и стила, който изразявам чрез избора ми на дрехи,” казва Фелипе. От своя страна Уидърспуун е категорична, че като всяка майка и дъщеря, с Ава понякога споделят дрехите си. “Гордея се, когато гледам как избира да изрази себе си с визия. Проправя собствен креативен път в света и не бих могла да бъда по-горда с нея!”

Именно затова Рийз се фокусира върху връзката между майка и дъщеря, превръшайки я във вдъхновение за пролетната си колекция. “Нищо не може да се сравни с любовта, която изпитвам към нея. Споделяме всяка емоция, всяка надежда, всяка мечта…”, допълва актрисата.

Вижте и фотосесията на Рийз и Ава!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини17 ФЕВРУАРИ 2020

Модата се мести в метрото. Следващата спирка - Холзи

Певицата отново е лице на марката DKNY

Новини17 ФЕВРУАРИ 2020

Виктория Бекъм за новата си колекция: "Разбих собствените си правила"

След дългогодишния й почит на дългите поли модното гуру реши да заложи на един по-различен стил

Новини16 ФЕВРУАРИ 2020

Синди Крауфорд в черно-белия филм на модерната жена

Моделът продължава да сияе на 53 години

Новини15 ФЕВРУАРИ 2020

Станете част от Седмицата на модата в Лондон с Tommy Hilfiger

Имате ли планове за неделя? Вижте нашето предложение за добре прекарана вечер с доза мода