Мода : Новини17 АВГУСТ 2016

Reserved вече и в Park Center Sofia

Новият магазин на марката е най-големият в България

Малко преди обновеният City Center Sofia официално да отвори врати като Park Center, новият магазин на Reserved вече радва посетителите на една от най-известните шопинг локации в София. 

Това е петият магазин на марката в столицата ни и е най-големият от всички – простира се на 2 300 кв.м. и предлага най-новите колекции на Reserved, специално предназначени за младите хора, които държат както на добрия стил, така и на добрите цени.

“Магазинът е разделен е на секции – на първия етаж за модерната и по-спортна жена, за офис дамите, както и за дамите, които са в по-забързано ежедневие, а на втория етаж – детска и мъжка секция,” разказа Александра Владимирова VM Expert на марката за страната. “Компанията е на пазара в България от 2008 г. , като всяка година обектите се увеличават. В глобален мащаб компанията е създадена през 1995 г., а през 1997 г. година получава името L.P.P. S.A. Портфолиото на L.P.P.  S.A. включва пет наложени на пазара модни марки: Reserved, Cropp, House, Mohito и Sinsay и първия премиум бранда – Tallinder. Reserved e най-голямата ни марка, с най-големи резултати в продажбите.

reserved park 2

По повод откриването на новия магазин Reserved подари 50% отстъпка на първите си клиенти, които имаха и възможността да ползват услугите на индивидуален имидж консултант – Ивета Христулева. Вечерта пред магазина, в просторното фоайе на новия Park Center всички се включиха в специалното коктейл парти организирано от марката – миксове на DJane Flamme и цветни коктейли от OSCAR CLUB.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.