Мода : Новини14 ФЕВРУАРИ 2020

Пролет с аромат на море от H&M

Новата колекция на марката бе представена на събитие тази седмица

Джордан Дън, Джамила Джамил, Палома Елсесър и Били Лурд бяха част от звездите, които първо се запознаха с новата колекция.

Колекцията на H&M SS2020 за пролетта изпреварва сезоните и директно ни препраща към лятото с модели, вдъхновени от вълните и свободата на сърфистите.

Моделите бяха представени за първи път тази седмица на събитие в Лос Анджелис, където морският бриз засилва усещането за лято. Сред присъстващите на събитието бяха Джордан Дън, Палома Елсесър, Били Лурд, а Джамила Джамил, бе гост DJ за вечерта – разбира се, носейки дрехите от колекцията.

Колекцията е вдъхновена от модерната жена, която обича приключенията, и притежава свободен дух, подобно на безгрижната сърфистка. Затова и много от моделите са със свободна кройка и необработени краища.

Преплитат се ярки цветове с нюанси от неутралната гама – от електриковото и кобалтовото синьо до цвят варовик, кремаво и бежово.

„Вдъхновение на колекцията за пролетта на 2020 г. е свободният дух – този, който сърфира, изследва, който ни кара да опитваме нови неща. Моделите са едновременно неподправени и изтънчени: естествени платове с необработени ръбове, съчетани с изтънчени елементи като бляскави текстури и футуристични аксесоари. Искаме клиентът сам да усети лекотата, с която може да ги съчетава“, споделя Ан-Софи Йохансон, Creative Advisor в H&M.

Дрехите от колекцията ще можем да си купим от 20 февруари в магазин H&M бул. Витоша 6. До тогава можете да разгледате снимките в галерията за повече кадри от събитието или да посетите специалния сайт на колекцията тук: hm.com

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини30 МАРТ 2020

Dior ни призовава да посрещнем пролетта в домовете си

Новата кампания се казва "Nature in Bloom".

Новини29 МАРТ 2020

Пустинни рози, които крият остри бодли. Една колекция на Bronx and Banco

Колекция за млади по дух и секси жени

Новини28 МАРТ 2020

Летни рокли от дантела и портокалови градини

Останете вкъщи - и ни позволете да ни разходим виртуално в пролетната реалност на Sundress