Приказна! Блейк Лайвли на червения килим в Кан

Вижте и останалите отличници от червения килим на фестивала

Блейк отново през 2016г.

Блейк Лайвли, 2016 година.

Погледната отзад, роклята е също толкова спираща дъха, както виждаме от този кадър, направен на известните стълби пред театъра.

Благодарение на индийската красавица най-накрая видяхме и тоалет на любимия ни Elie Saab! Първата негова рокля за тази година в Кан е този красив телесен модел с множество мъниста, перли и дълъг шлейф.

Французойката е от жените, които нямат нужда от прекалено много драма, за да впечатляват. Семпла рокля на Armani Prive е достатъчна, за да не остане незабелязана.

С дълбоко деколте и ефирен тоалет на Stephane Rolland, испанката попада сред нашите фаворити.

Дъщерята на Джони Деп и Ванеса Паради направи своя дебют в Кан в тоалет, разбира се, на Chanel.

Ванеса пък изневери на любимия си френски бранд, залагайки на черна рокля на пъстри точки и дантела с марка Elie Saab.

Характерните за индийския дизайнер Naeem Khan мотиви откриваме и върху роклята на Черил, която подчертава изваяната й фигура. Прекалено многото цвят обаче ни оставя раздвоени.

Не сме особено впечатлени и от първата поява на червения килим за Кендал. Полупрозрачната рокля Cavalli Couture определено е подходяща за супермодел, но в последните години се нагледахме на такива.

Блестяща, буквално, от глава до пети! Семпла рокля в златно и червено червило подчертават френската елегантност на Марион, която толкова обичаме.

Комбинацията от грацията на Сонам и дизайните на Ralph&Russo ни остави без дъх и по време на миналия фестивал. Гледайки тоалета й от снощи, вероятно ще разберете защо.

Макар 69-ият кинофестивал в Кан да започна само преди няколко дни, вече можем да заявим със сигурност, че Блейк Лайвли е абсолютната кралица на червения килим на това негово издание. 

След като още с първата си поява заплени всички с бляскавия си тоалет на Versace, Блейк с лекота продължи да впечатлява в стилно отношение. Визиите й от последните две филмови премиери пък накараха модните критици и феновете й да я оприличат на две Дисни принцеси: Пепеляшка, заради роклята с обемна пола на Vivienne Westwood и Елза, заради тази в ярък нюанс на синьото, отличаваща се с дълъг шлейф и мъниста по цялата й дължина. 

Не можем да решим коя от двете визии на Лайвли харесваме повече, но едно е сигурно – тя наистина няма конкуренция в Кан! Повече за стила, покорил Ривиерата през последните дни, четете в галерията.

Снимки: Profimedia

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии