Мода : Новини06 ОКТОМВРИ 2016

По улиците на Ню Йорк със Сара Джесика Паркър

Дали последният й тоалет ви напомня на някого?

За участието си в Good Morning America Сара се спря на традиционна комбинация от черно и бяло.

Дългата риза и пола с набор се отличаваха със сатенени детайли и панделка около деколтето, която обаче се спускаше свободно.

Блестящите тюркоазени токчета обаче бяха звездите на деня, осигурявайки нужната доза контраст в този иначе така класически ансамбъл.

Малка черна чанта и характерната за актрисата коса, стилизирана съвсем небрежно, завършиха стилната й визия.

Забързана жена в модерен ансамбъл в черно и бяло, допълнен с впечатляващи обувки в тюркоазено, слиза по стълбите на своя нюйорски дом. 

Не, това не е нов епизод на “Сексът и градът”, в който известната с любовта си към дизайнерските дрехи Кари Брадшоу отива на среща със своя Тузар. Това е Сара Джесика Паркър, бързаща за участието си в предаването Good Morning America!

Гледайки визията на Сара е много лесно да се объркате, тъй като звездата за пореден път доказва, че е научила много за модата и стила от своя култов персонаж, който игра в продължение на 6 сезона и два игрални филма. Впечатление наистина правят обувките – страст, която двете споделят. Тюркоазените токчета, обсипани с брокат, всъщност са част от собствената линия на Паркър, носеща името SJP Collection. 

В момента актрисата е заета с промотирането на сериала “Развод”, с който прави своето голямо завръщане в телевизията и по-специално HBO – телевизията, която я направи мегазвезда. Комедията ще разказва исторята на Франсис (персонажът на Паркър), която се опитва да започне живота си наново, след като решава да се раздели със съпруга си.

Повече за визията на Сара Джесика Паркър четете в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини02 АПРИЛ 2020

Пролетната колекция на Savage X Fenty, начело с певицата Нормани

Риана създава още една поредна колекция на лилава тематика

Новини02 АПРИЛ 2020

13 модни мистерии и техните отговори

Защо червените подметки са червени и още любопитни истории от най-бляскавата индустрия

Новини01 АПРИЛ 2020

Вече има и Haute Couture предпазни маски за сватба

Гениална идея или просто гениално глупаво?