По червения килим на 90-ите награди “Оскар”

Какво облече Холивуд? Даваме отговор на този въпрос със снимки на любимите ни визии

Започваме с една от любимите ни визии на вечерта - Дженифър в Atelier Versace! Този нюанс на синьото сякаш е създаден за актрисата, контрастирайки на кожата и косата й.

Много свежо и неочаквано попадение от страна на Дженифър е роклята Dior в цвят металик. Харесва ни, когато актрисата се отдава на модни експерименти.

Споменавайки експериментите е невъзможно да подминем Ема, която неведнъж е избирала панталон вместо рокля на червения килим. И отново рискът се отплаща, когато носи Louis Vuitton.

Божествена в нежно светлосиньо и ефирен дизайн на Schiaparelli, Емили попадна в редица best dressed списъци.

Подобно на Дженифър, Лупита също избра металик. Златната рокля е отличителна за модна къща Versace, а актрисата има даденостите да й вдъхне живот.

Вместо на много апликации и интересни силуети, Мерил заложи на цвета. Яркочервено, с марка Christian Dior - перфектна комбинация.

Синьото се оказа предпочитан цвят за много дами, но след Гарнър, най-ефектната синя рокля принадлежеше на Кидман. С марка Armani Prive, тя впечатлява с огромна панделка.

Номинираната в категория за главна женска роля ни впечатли с нежна бяла рокля с марка Chanel.

Актрисата за пореден път заложи на Gucci и богата рокля с розови пайети и камъни. Не най-доброто, което сме виждали от Салма, за съжаление...

Младата звезда, номинирана за ролята си в "Lady Bird", избра розова рокля с дълъг шлейф на Calvin Klein. Не можем да не отбележим, че сме леко разочаровани от цвета на тоалета.

Величествената Джейн е като истинска статуетка в своята бяла рокля нa Balmain.

Същото можем да кажем и за Хелън, която засенчи много от по-младите си колежки в синя рокля Reem Acra, допълнена с колие.

Бълок се присъедини към феновете на металика, избирайки рокля в сребърно и черно на Louis Vuitton.

Семпла елегантност в нюанс на лилавото ни демонстрира Джъд, дефилирайки в дизайн на Badgley Mischka.

Безупречна в бяло и рокля на Calvin Klein, Лора за пореден път ни показва нагледно защо обичаме стила й.

Младата певица и актриса е истински хамелеон в модно отношение, а тази рокля Giambattista Valli е сякаш създадена за нея.

Бляскава от глава до пети (буквално!) е екранната Жена-чудо, облечена в дизайн на Givenchy.

Яркочервената рокля на Алисън е с марка Reem Acra и е чудесен избор за актрисата, тръгнала си с "Оскар" за ролята си в "Аз, Тоня".

Преливаща рокля с пайети на Armani Prive бе изборът на Сали за голямата вечер.

Доза ярък цвят и лятно настроение ни носи роклята на Ейса с марка Ralph Lauren.

Ах, тези “Оскар”-и!

Най-престижните награди за филмово изкуство отново развълнуваха света. За 90-ти пореден път Американската филмова академия раздаде своите статуетки, но снощната церемония по нищо не приличаше на скромната вечеря, дала началото на тази традиция. Докато първите награди се провели в хотел Холивуд Рузвелт и всеки желаещ можел да присъства, купувайки си билет за сумата от 5 долара, в последните десетилетия “Оскар”-ите са се превърнали в най-разточителното събитие в Лос Анджелис. И в най-важната нощ за седмото изкуство, разбира се!

За юбилейното издание организаторите отново се довериха на комика и водещ Джими Кимъл, който забавлява гостите в Долби Тиътър и на миналогодишната церемония. Злополучните презентатори Фей Дънауей и Уорън Бийти също получиха втори шанс – те отново бяха поканени да връчат статуетката за “Най-добър филм”, след като през 2017 направиха грешка и обявиха “Ла Ла Ленд” вместо “Лунна светлина”. Е, този път грешка нямаше и “Формата на водата” си тръгна с престижната награда, както и с още три, превръщайки се в големият победител на вечерта.

Но тъй като наградите отдавна не са единствената тема, която ни вълнува след “Оскар”-ите, бързаме да преминем към втората по важност – звездният стил от вечерта. В галерията ви очаква първа част от бляскавите, пищни визии на знаменитостите, минали по червения килим! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии