Обувките на… супермодела Криси Тийгън

Нейната колекция от убийствени токчета впечатлява на червения килим и в ежедневието!

Комбинацията от мини рокля в ярко жълто и сандали в телесен цвят няма как да е по-подходяща за лятно събитие. Обувките са Casadei, а нюансът е предпочитан за червения килим, тъй като оптически издължава краката.

Макар секси визиите да са нейна запазена марка, тук Тийгън показва, че владее стила на бизнес дама до съвършенство. А нещото, което присъства в гардероба на всеки професионалист? Черно стилето, разбира се!

Както всички топмодели, Криси умее да изглежда зашеметяващо и докато пътува. Разбира се, затова й помагат ботите с отворени пръсти, които са едновременно удобни и ефектни.

Стилето в някой друг неутрален цвят, освен черното, никога не е излишна покупка. Харесваме начина, по който белите обувки на Криси правят визията й една идея по-непретенциозна.

Голямата й любов са сандалите с множество тънки каишки, може би защото визиите й на червения килим винаги са много горещи, а именно това са обувките, които идеално допълват изрязаните й рокли.

Още в началото на бременността си Тийгън показа, че няма да обърне гръб нито на любимите си обувки, нито на прилепналите, секси силуети.

Можем само да й се възхищаваме за факта, че макар и бременна, носи с такава грация тези стилето с PVC детайл и ултра висок ток. На нас би ни било трудно да се закрепим на тях...

А височините не са табу, дори когато моделът разхожда едно от кучетата си. Тук обожаваме начина, по който е координирала цветовете на визията си.

Криси обожава комбинацията от нежни пастелни нюанси и сандали в цвят nude, а стилистката й често селектира тези съчетания за по-непринудените събития и ежедневието.

Ботушите над коляното са задължителна част от гардероба на всеки модел, но само Криси може да ги носи по този начин само седмици, след като стана майка.

И обратно към добре познатата формула - мини дължина, вълни в косите и сандали с тънки каишки!

Модел на Sports Illustrated, тв водеща, автор на готварска книга и истинска Twitter кралица – не са една и две причините, заради които обожаваме Криси Тийгън!

Освен всичко, което изброихме по-горе, съпругата на Джон Леджънд e част от новото поколение “social media models”, което значи, че феновете й следят всяка нейна стъпка в социалните мрежи и веднага се втурват да копират стила й, когато Криси публикува своя снимка в Instagram.

Безупречните си визии от червения килим и ежедневието Тийгън дължи на стилистката Моника Роуз – жената, която превърна Джиджи Хадид и Кендал Дженър в истински кралици на уличния стил. Точно като тях, Криси обожава да експериментира с облеклото си, но има един елемент, който е неразделна част от всеки нейн аутфит – обувките на убийствен ток! 

Сандали с тънки каишки, задължителните боти до глезена и велурените чизми, по които всички модели са луди – всички те присъстват в гардероба на Тийгън и дори докато беше бременна с дъщеря си Луна, тя рядко се разделяше с токчетата си.

В галерията по-долу ще видите малка част от нейната впечатляваща колекция! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.