Мода : Новини24 МАРТ 2018

Оазис в сърцето на града радва почитателите на Max Mara

Пролетната колекция на марката беше представена на стилното събитие City Garden Event

Първа пролет ни изненада със сняг, типично за характера на март – непредсказуем и неуморен. И докато тя пръскаше нежни снежинки навън, ние намерихме луксозен оазис, разцъфнала градина в сърцето на града – в бутика на Max Mara.

В нея специални гости осъществиха копнежите си да се докоснат наистина до дългочаканата пролет и вдигнаха тост за нея. Тя пристигна с колекция ревю на Max Mara, представляваща прецизно подбран гардероб за дамите с хедонистични нужди.

С възторжени усмивки те се запознаха със семплите и изчистени силуети, с палитрата от цветове, сведена до сиво, черно и бяло, с материите, в които често присъства органза като чрез прозрачността й се подчертават всички слоеве на аутфита – напомнящ играта на лятното слънце със сенките върху градската архитектура. Гостите бяха очаровани от приглушената елегантност на визиите в пясъчни тонове и от моделите от линията с новия лого десен с оригиналния елегантен шрифт на бранд логото на Max Mara от 50-те – MaxMaraGram.

Пролетното парти бе изпълнено с аромат на цветя, а всяка дама, присътваща на събитието получи комплимент – красив букет, с момент на изненада – тя можеше да го създаде сама от фантастична селекция с цветове. Именно той се превърна и в дойстойно допълнение към бледоморавите деликатни флорални десени част от колекцията.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.