Мода : Новини22 МАРТ 2019

Новите бански на Victoria’s Secret са провал

Рекламата им казва “Върнаха се по-добри от всякога”, потребителите смятат “Върнаха се по-скъпи от всякога”.

Потребителите се ядосват, че повечето бански костюми от две части се продават отделно и то за средно 90 долара на част.

Някои модели са много необичайни за бански.

Бихте ли платили 145 лв за тази тениска-бански?

Или 320 лв за това?

След три години чакане, вече отново имаме бански на Victoria’s Secret. Но връщането им на пазара не предизвика положителен отзив – всички смятат, че са провал.

Очаквахме с интерес новата колекция бански на Victoria’s Secret, която обявиха, че ще се завърне през ноември миналата година. От тогава имахме само една снимка, която от марката публикуваха през февруари, за да тийзне потребителите, и се влюбихме. Сега обаче, когато цялата колекция е налице, не можем да кажем същото.

Интернет избухна веднага след пускането на банските в сайта. Лоялните фенове чакаха дълго за този момент. Но за съжаление бяха много бързо разочаровани. Затова и побързаха да споделят мнението си в туитър и коментарите не бяха приятни.

Новите бански на Victoria's Secret са провал

Сред тях прочетохме “В имейла ми за новите бански на Victoria’s Secret се казваше, че са се върнали по-добри от всякога, само че не казаха, че са вдигнали толкова цените”; “Бях развълнувана, че банските се върнаха, но няма значение, дори не са хубави” и най-любимото ни: “Какво е общото между мъжете и банските на VS – и двете неща са многооо разочароващи”. 

Новата колекция бански на Victoria’s secret

Много от хората имаха проблем с това, че банските изглеждат евтино, а струват повече от всякога. Има и някои модели, които изглеждат много непрактични за плажа.

Най-много коментари се събраха за промяната в размерите на дрехите. Преди Victoria’s Secret се гордееше с това, че размерите им са точни и практични. Сега обаче се предлагат единствено в XS, S, M, L варианти.

Новите бански на Victoria's Secret са провал

Това само разпали вече циркулиращите в интернет обвинения към марката, че ограничават целевата си група все повече и повече и не предлагат нищо за хората от по-големите размери.

Пак ще има бански Victoria’s Secret

Ние също не сме много впечатлени от колекцията. Не всички са лоши, разбира се, но определено ни липсват секси моделите, които преди преобладаваха.
Забелязахме и че самите снимки не са така впечатляващи като тези от предишните години, които винаги успяваха да ни пренесат в тропическа идилия.

Вижте още снимки в галерията и преценете сами.

Трябва ли да бойкотираме Victoria’s Secret

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.