Никол Ричи за стила, градинарството и марката й House of Harlow

Какво се крие в гардероба на модната икона?

"Събуждам се в 5:30, преди всички от семейството ми и това е времето, което обичам да прекарвам сама, грижейки се за градината. Имаме ябълки, боровинки, лимони, ягоди, марули, зеленчуци и всякакви билки."

Сатенени сандали на висок ток в червено Gianvito Rossi, градинарски принадлежности.

Различни видове клъчове с ресни, част от колекцията на Никол Ричи за House of Harlow.

"Харлоу, дъщеря ми, се интересува от нещата, които правя, затова винаги я водя и й показвам. По-важното е обаче, че уважавам нейния вкус, затова ще се съветвам с нея, когато започна да се занимавам с детски дрехи."

"Обожавам стила в Лос Анджелис, тъй като сезоните не играят особена роля в него. Мога да нося каквото си искам, когато поискам. Това ми дава възможност да експериментирам с нови неща."

"Синът ми искаше костенурки за рождения си ден, а след това не ги поглеждаше. Мразех ги, бяха безполезни, но след това им направих много красиво езеро в градината. Сега са мои и само аз се грижа за тях."

Никол е облечена в рокля Lanvin, допълнена с колиета Lanvin и John Hardy, и гривни Gaydamak и Martin Katz.

Рокля J. Mendel и обувки в жълто Oscar Tiye.

"Музиката играе голяма роля в живота ми и е основен източник на вдъхновение за марката ми. Тя ме обгражда непрекъснато и искам децата ми да са достатъчно образовани на тема музика."

Бели стилето обувки с детайл в сребристо на Christian Louboutin.

"Идеята ми за възрастен човек беше да живееш зад голяма бяла ограда и да промениш себе си - да се подстрижеш на каре и да носиш бежово. Но намерих свобода в това да бъда себе си, да го направя по моя начин."

"Най-много се гордея със семейството си, работата си и къта ми за костенурките."

“Модата ти дава възможността да изразиш себе си и настроението си. Тя е начин да покажеш, че си креативен, по много различни начини,” казва Никол Ричи за вдъхновението, което стои зад собствената й марка House of Harlow 1960. 

Израсналата в Калифорния Ричи има много лица: тя е дъщеря на музикалната легенда Лайнъл Ричи, съпруга на Джоел Мадън от Good Charlotte, риалити звезда, модна икона, дизайнер и майка. И не на последно място, запален градинар! Пъстрият й живот намира отражение в творчеството и през 2009 г. Никол създава House of Harlow 1960.

Колекциите дрехи, аксесоари, очила, обувки и чанти са предназначени за модерните бохеми, каквато е и самата Ричи. Нейният стил е интересен сблъсък на бунтарски дух (все пак звездата експериментира с различни пастелни нюанси в косите си) и женственост с ретро привкус.

Повече за начина си на обличане, своя дом в Ел Ей и вдъхновението зад личния й бранд Никол разкрива пред The Coveteur, които й гостуват един слънчев следобед. Вижте в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.